kto chętny na rolki badz bieganie z Gdyni???

Temat dostępny też na forum: Oksywie
Może jest ktoś chętny z Gdyni na wspólne bieganie lub rolki, najlepiej na ścieżce rowerowej Oksywie-Babie Doły. Ale może byc rowniez gdzie indziej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kto chętny na rolki badz bieganie z Gdyni???

W jakich godzinach biegasz?

Mi się zdarza na tej trasie koło 6 rano, najprzyjemniej przed pracą/szkołą:) (niemniej kondycji nie mam i bieg jest z lekka męczący - bieg an plaży w babich dołach to jednak najlepsza opcja:P)

Z tym, ze ja raczej rower/bieganie, ale coraz bardziej zastanawiam się nad rolkami.

W jakich godzinach planujesz biegać/biegasz?

Ps. najlepiej chyba się dobierać w podobnym wieku, ja mieszczę się w widełkach 20-25.

z tymi godzinami to roznie. u mnie bardziej wchodzi w rachube popoludnie, aczkolwiek czasami rano tez mam czas.

Jasne, mozna tez popoludniami.

Musze chyba serio kupić te roleczki.

Kojarzysz gdzie w trójmieście warto się wybrać po dobre? Ewentualnie jakie sa dobre? Troche chodziłem i patrzyłem, ale sie nie znam i pewnie bym żałował kupując bez namysłu:)

Pozdr

wiesz, jesli masz troszke kaski to mozesz sobie kupic K2 badz Rollerblade. Ale inne wcale tez nie musza byc gorsze, gdyz tamte to moze byc wydatek nawet kilkuset zlotych.
pzdr

No dobra, jutro/pojutrze ide na polowanie:).

Jak można Ciebie złapać poza tym forum?

Witam Biegacza!

Czy temat wspólnego biegania bądź rolek nadal aktualny? Mieszkam niedaleko i trochę brak mi motywacji żeby samemu ruszyć się z domu, może wspólnie faktycznie byłoby łatwiej :) Tak dla informacji dodam że zdecydowanie preferuję rolki.

Czekam na wieści :)