kto robi ładne i trwałe paznokcie akrylowe z dojazdem do domu gdańsk??

Szukam osoby która robi cienkie, trwałe, eleganckie , perfekcyjne paznokcie akrylowe frencz z dojazdem do domu na terenie Gdańska.

Wymagam, żeby paznokcie były zgrabne, równe miały zachowane wszystkie wzorcowe kształty (idealną linię uśmiechu i krzywą C)
i przede wszystkim oczekuję, że wszystkie paznokcie bez problemu doczekają w świetnym stanie do dopełnienia bez rzucającej się w oczy przerwy między odrastającym paznokciem a sztucznym.

Mam dosyć już przypadkowych paznokciarek po kursach, które reklamują się jako profesjonalistki a przepiłowują płytkę, kaleczą skórki i robią grube kluchowate krzywe pazury które żółkną, zapowietrzają się , boleśnie łamią lub odpadają razem z częścią naturalnej płytki !
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: kto robi ładne i trwałe paznokcie akrylowe z dojazdem do domu gdańsk??

Witam i jak z poszukiwaniami? Ja szukam takiej niewiasty takze dla partnerki..jezeli jest taka mozliwosc i znajdzie Pani takiego kogos prosze o kontakt kluge13@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

jak sobie rdzicie z siwymi włosami? (8 odpowiedzi)

Jestem brunetką i niestety mam już sporo siwych włosów...mam już dosć częstego farbowania.. po 3...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...