kto wygrał..?

No powiedzcie mi jeśli wiecie.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kto wygrał..?

Aha, tez jestem ciekaw. Wiem tylko, ze do 19-tej nikt nie wrocil...

uuuuuu :( bo mój facet tam jest... i nie mam od niego żadnych wieści.. :(
Jak ktos coś będzie wiedział...

moze jeszcze jest przy pk nr 5 i szuka tej polany ::))

Nie wiem czy wiesz, ale polana (3m do kw.) została znaleziona. Mijałem ludzi którzy twierdzili że pkt. 5 nie ma, ale poszedłem tam i wtedy ktoś znalazł.

tyle, ze to nie byla polana, a drzewo w srodku lasu

Czy ktoś "TO" przeszedł?

Nikt nie przeszedł trasy pieszej. Było 4, którzy twierdzili, że przeszli i byli 9 minut przed limitem. Jednak sędziowie uznali któryś z PK z błędny. Czy mili rację nie wiem i nie chcę tego komentować. A wygrał chyba Wojtek SUchy jeśli dobrze kojarze imię i nazwisko. Wyniku nie pamiętam niestety.

jesli mnie na pamiec nie myli po zakonczeniu, to suchy skonczyl na 18 pk w rewie - 69km. no ale po stu kilkudziesieicu kilometrach i 12h na siodelku, to kazdy moze nie pamietac dokladnie. miejmy nadzieje, ze wyniki wkrotce pojawia sie w necie.

a czy w tym roku suchy znowu byl budowniczym trasy pieszej? bo kiedys tak bylo :)

kto wie ile najwiecej zaliczyl rowerzysta?

najwiecej na rowerku zrobil B. Bober , jesli dobrze pamietam to 16PK
Mi udalo sie 12 i bylem AŻ na 41 pozycji, rok wczesniej w Kwidzyniu mialem 13 PK i tylko 97 miejsce ??????

Cóż, gwoli wyjaśnień: trasę przeszły 4 osoby (trzech z nich znam, to w zasadzie czołówka polskich ekstremalistów). W 23 godziny i 51 minut pokonując ostatnie 20 km biegiem (czas na półmetku - 53,2 km: 13 h i 11 min) przeszli zapewne ok 125 - 130 km, bo do standartowej stówki trzeba dodać szukanie punktów i logiczną drogę między nimi. Organizatorzy źle oznaczyli punkty. Myślę że to już zostało tu (na forum) udowodnione. Jeden z punktów, który odbili, nie był dobry. Z tego co wiem, to któryś z pierwszej pętli, ale mam nadzieję że tak nie było (bo niepoinformowanie na pómetku byłoby chamstwem do potęgi ze strony organizatorów). Nie mam żadnych obiekcji (znając klasę tej czwórki - a napewno trójki) co do tego, że przebyli całą trasę, zresztą mieli potwierdzenia ze wszystkich punktów.
To brzmi jak niesmaczny żart: było sobie czterech kolesi, pojechali na takie mega zawody, zapłacili ful kasy na dojazdy i wpisowe, przeszli ponad 100km, byli na wszystkich punktach, w większości źle oznaczonych przez organizatorów, pobili na głowę 400 innych osób, zostało im 9 min do limitu, i wiecie co???
(Nie, co, powiedz!?)
Jajco, na dziesiątym kilometrze przerysowali zamiast oznaczenia punktu bazgroły leśniczego! Ha ha ha!
(Ha ha ha)

Gramol (Maciej Gramacki, Poznań)

chylę czoło przed ich wyczynem, a ciekaw jestem co było bazgrołami leśniczego IC czy DS
i jeszcze jeden pokłon w ich strone

Z tego co wiem,
> to któryś z pierwszej pętli, ale mam nadzieję że tak nie było
> (bo niepoinformowanie na pómetku byłoby chamstwem do potęgi ze
> strony organizatorów).

Tak niestety było, rozmawiałem z Michałem...