kto zna panią ekspedientkę

ze sklepu spożywczego w Koleczkowie przy piekarni Pana Kustusza. Chodzi mi o Panią z blond pasemkami, zdaje się, że ma na imię Mirka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kto zna panią ekspedientkę

A mi to się bardziej kika podoba
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja znam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a tak na poważnie, wie ktoś czy ta Pani ma chłopaka? bo z chęcią zaprosiłbym ją na kawę lub coś innego ale nie chcę się wygłupić :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zaproś a się nie wygłupisz tylko nie mów,że na kawę lub coś innego, raczej spytaj czy wolałaby napić się czy też zjeść śniadanie u ciebie. oczywiście daj jej czas do namysłu. jeśliu odpowie,ze chętnie obie opcje to musisz stanąć nie tylko w sensie stricto, ale wybadać także o preferencje a propos drinków, przekąski i sniadania. Ona też ma głowę pełna pomysłów więc używaj!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty lovelas jak wyrwałeś na taki smutny bajer chociaż jedną panienkę to Ona musiała być po 60-ce. hahahhaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ha,ha,ha - masz rację, ale "zauroczony" to jakiś, przepraszam ciamajda żeby na forum wypytywać. Czy to tak trudno po prostu się przedstawić i zagadać. dowiedzieć się że tak napiszę z pierwszej ręki. Ludzie pomóżcie, bo jak nie to będzie bidula codziennie w sklepiku cierpiał katusze i tracił rozum zadając sobie pytanie "ma chłopaka, czy nie ma?" A co Cię to obchodzi? zazdrosny jesteś? A może i nawet ma , ale to frajer i ma go serdecznie dosyć? i czeka zamyślona za ladą na lowelasa, który zaprosi nie na kawę (bo ona nie pija kawy) tylko na drinka w jakieś fajne, rozrywkowe miejsce? Odwagi i powodzenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahahahahah dobre - ciamajda haha

Tulipanie, widziałeś ten film? Kika jest the best.

W tym filmie nie ma nic ,że kika jest the best.
Tylko ,ze jej się kika podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

IP jak tam Twoje IQ?

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...