ktokolwiek widzial ktokolwiek wie

czesc,
pilnie poszukuje materialow przygotowawczych na psychologie UG
chetnie odkupie notatki od osoby uczeszczajacej na kursy przygotowawcze do indeksu lub innych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie

Ziabulka zrób to sama bo Cię na to stać i fakt, że nie pójdziesz na łatwiznę sprawi Ci przyjemność w newralgicznym momencie. Pozdrawiam i życzę dużo sprawidliwości bo szczęścia potrzeba miernym.

Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie

wlasnie od tego roku jestem na psychologii;)caly poprzedni rok chodzilam na indeks z psychologii w V LO na ul.polanki.osobiscie nie polecam.w soboty od 8 do 14 a malymi przerwami.biola nudna, polski-koles za szybko mowil, tragiczny nauczyciel, choc bardzo szanuje go za wiedze, hista z polejowskim-to bylo ciekawe akurat!!!no i jeszcze ostatni przedmiot-rozumienie tekstow psychologicznych(to sobie tez chwale, ale tych zajec bylo najmniej).ogolnie nie chcialo mi sie tam chodzic ze wzgledu na ta biole i polski........wiec notatek swoich nie polecam. widzialas testy z tego roku???byly naprawde trudne w porownaniu do poprzednich lat......nawet nam za to gratulowano na inauguracji;)..ale udalo sie-dostalam sie!!!

w kazdym razie:skoncentruj sie barrrrrrrrrrrdzo na tekstach psychologicznych. czytaj duzo tego typu literatury, gazet("charaktery") bo To Ci sie bardzo przyda.teksty psychologiczne to az polowa calego egzaminu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!musisz byc na maxa obyta z tym slownictwem. polecam ksiazke "psychologia i zycie" zimbardo......jest droga i wielka, ale sie przyda do egzaminow i juz na studiach........

moze zapisz sie na ten intensywny kurs w czerwcu.......zawsze cos sie dowiesz nowego.......

Inne tematy z forum

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Gdzie skup złomu z dobrymi cenami ? (9 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście znajdę skup metali kolorowych z najwyższymi cenami ? Chodzi mi o miedź ,...

Wyroby z bursztynu - gdzie tanio kupię??? (4 odpowiedzi)

Mam pytanie gdzie można tanio kupić wyroby z bursztynu??? Może ktoś wie.