który fryzjer na Morenie zrobi mi ładny, zimny blond?

Temat dostępny też na forum: Morena
Witam:)
Bardzo będę wdzięczna jeżeli ktoś poleci mi fryzjera na Morenie, który potrafi z jasnego brązu przefarbować włosy na zimny blond (bez efektu "kurczaka" na głowie- czyli bez żółci). Będę ogromne wdzięczna!
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: który fryzjer na Morenie zrobi mi ładny, zimny blond?

lepiej Ci bedzie pasemkami dojsc do ladnego zimnego blondu

tak, właśnie myślę o pasemkach, tyle tylko, że za nic w świecie nie chce ich mieć w kolorze żółtym (ostatnio właśnie takie wyszły ...)

Jesli masz ochote to ja robie wloski w domku.Takze jesli sie zdecydujesz podaje maila alan.kwiatkowski@wp.pl

Od bardzo dawna korzystam z usług pani Kasi Potakowskiej. "Fryzjerni" ul. Ogarna 9/10 tel.513 00 77 99. Jest to na starówce blisko Neptuna. Ceny średnie,ale ja wole wydac ciut wiecej a byc bardzo zadowolona po wyjściu niz potem ryczec w poduszke. Za kolor+ podcięcie +modelowanie włosów do ramion 160zl. Sa tam trzy dzieczyny-p.Kasia i dwie Anie. dodam ze pracują na produktach Goldwelli.

Polecam panią Kasie z Fryzjerni ul.Chlebnicka 9/10 513 00 77 99 Naprawdę warto!

Przystępne ceny i bardzo miła obsługa.Pracuja na produktach goldwelli

Inne tematy z forum

jak sobie rdzicie z siwymi włosami? (8 odpowiedzi)

Jestem brunetką i niestety mam już sporo siwych włosów...mam już dosć częstego farbowania.. po 3...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Tania bielizna (23 odpowiedzi)

hej, chce zrobić niespodzianke swojemu facetowi, wiedzie gdzie można kupić tanio seksowną bieliznę ?