ktos tu sie poczul zbyt pewnie

Bylam w dermalu po raz trzeci. Pani doktor obadanie mojego dziecka zajelo 30 sekund. Nie spytala sie czy wysypka jest gdzies jeszcze, nie zwrocila uwagi na zmiane skorna na policzku. Jesli chcesz wydac 100 zl w 3 minuty to zapraszam. Gdyby jeszcze lekarz byl mily, a nie traktowal cie w stylu do widzenia, nastepny pacjent. Nastepnym razem pojde do spoldzielni, bedzie 20 zl taniej. Moze tez lekarka potraktuje mnie bardziej osobowo. Podobno tego dnia, ktorys lekarz zachorowal, ta pani doktor wziela jej pacjentow. Rozumiem prosze panstwa, ale nie robcie tego moim kosztem..Dla mnie to nie jest zadne wytlumaczenie.Czy moja platna wizyta w piatek popoludniu, byla poroznywalna z wizyta pani X w srode o 11 rano? Pewnie nie. Customer service do poprawki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo mi przykro, że mimo wyjaśnień pacjentka zdecydowała się zamieścić negatywną opinię na temat poradni, tym bardziej, że wcześniej chwaliła panią podolog i laryngologa. Pacjentka mimo dużej ilości wizyt tego dnia, była przyjęta o czasie, lekarz udzielił pomocy, postawił właściwą diagnozę i wypisał leki. Skuteczność porady nie zależy od czasu jej trwania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3