ku...wa wieczniw szukają listonosza z wlasnym autem albo kierowce z wlasnym autem kon by sie usmial

Jak dajesz wlasne auto to nie pracujesz jako kierowca u kogos ,tylko wynajmujesz auto , a oni szukaj frajeruw kturzy beda dobijac wlasne auta za 1800 plus dodadkiza paliwo od laskawego w d*pee je pana pracodawcy tylko ze gdzie amortyzacja dlatego wynajem auta kosztuje 300 stuwy za dobe w wypozyczalni bez kierowcy ,ktury tyle z wielmoznych w d,,rąban..pracodawcuw placi np w pizzerii kierowcy zaden a maksimum zenada to jest nasza wieloletnia poczta polska listonosz z wlasnym samochodem i moze nawet umowe o prace dadza w uk czy ie firma tej wielkosci wstydzila by siepokazac konkurencji ze nie stac jej na wlasna flot samochoduw , api*****li budyn ze w gdansk sie rozwija raczej sie zwija w klembek ukladuw i ci*lactwa porąbalo mu sie od ilosci mieszkan
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

słownik ortograficzny sobie kup tak przy okazji.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

sie nie podniecaj pajacu ,uderz w stul a norzyce sie odezwa pewnie zasuwasz w tellepizzy wlasnym skuterkiem za 2.80 za wyjazd ,i jestes heppy ze pana boga za noge trzymasz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

W Polsce ponad 20 lat, z małymi przerwami, funkcjonuje rynek pracodawcy, który był przyzwyczajony do tego, że to on stawia wymagania, kandydat ma się dostosować a i tak była kolejka chętnych, bo u nas ochrony socjalnej nie ma i brak pracy równał się z głodem i bezdomnością w dalszej perspektywie.
Rynek pracy cechuje się pewną bezwładnością i nie wszyscy pracodawcy jeszcze odnajdują się w nowej sytuacji. Na to trzeba czasu i bardzo się cieszę, że oferty nadal wiszą, bo to oznacza że ludzie mają wybór i nie są zmuszeni pracować za "miskę zupy"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kurak raz ,że analfabeta jesteś , dwa ,że cham zwyczajny co ludzi obraża.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawie dostałem burzy mózgu czytając te wypociny w jakimś obcym języku którego nie jestem w stanie pojąć. Wywnioskowałem że chodzi o listonosza z własnym samochodem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do piZZerii , restauracji , barów , cateringowe , TeŻ sZukają ciągle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

listonosza ? to chyba nie jest zawód przyszłości...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co jest zawodem ,,przyszłości''?:) studenctwo i praca dla lamusów na uniwerku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

matoł nie potrafiący się wysłowić

Co tam warunki pracy i nędzne zarobki.
Zawód ten może przynosić naprawdę fajne profity ;]

http://www.ckm.pl/lifestyle/listonosz-puka-1300-razy,16347,1,a.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

@sadyl
co to za facet co w trakcie dnia przychodzi pod próg domu samotnej kobiety, jak mąż jest daleko, a potrzeby potrzebami...
nie raz nie dwa zdarzało się że listonosz zostawał mnie w samej piżamie, albo i bez, bo praca zmianowa
niestety chyba miałam pecha, bo u mnie w obu przypadkach była Pani litonoszka :p

kurak,czy tam hańc ,ty to jesteś tuman .błagam nie rozmnażaj się
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...