kulturka

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta
kulturka naszych kierowców jest straszna jezdze od niedawna i to co widze to poraszka gratuluje braku wyobrazni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: kulturka

a co to jest "poraszka" ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sądząc po "poraszce" to od niedawna jeździsz i od niedawna żyjesz !! - skup się na sobie a może będzie lepiej...
Zatrzymywanie się na skrzyżowaniu i wpuszczanie jadących z podporządkowanej to się nazywa u Nas kulturą, a kto tak nie robi jest bez wyobraźni? to jest to prostu jakaś masakra - dodać do tego młodych kierowców, zwłaszcza laseczki z komórkami przy uchu i starsze kobity, co się zatrzymują przed każdym rondem i mam gigantyczny korek na polskich drogach. Kto najbardziej cierpi - zawodowi kierowcy, których praca polega na przemieszczaniu się z miejsca na miejsce i tolerowaniu tego wszystkiego...współczuję sobie i innym :(
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kurier?.....jeżdżąc nie raz mam ochotę kopnąć niejednego kuriera w du@ę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

zazdrościsz, chwalisz, czy się żalisz?? chodź pojeździć za mnie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wujek "dobra rada"...zanim kogoś będziesz pouczać....zacznij naukę wpierw od siebie.....jeździć za Ciebie, nie dziękuję...wolę robić co robię teraz....zazdrościć?....a jest czego?.....chwalić się?....a czym?....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziecko weź zabawki i idź do domu - zmieniasz temat, pijesz do zawodu "kuriera"...dlatego, bo merytorycznie nie jesteś wstanie nic wnieść do tematu - czy każde forum i w każdym temacie musi się robić offtop przez takich jak Ty? zaśmiecasz forum - odejdź, zgiń, siło nieczysta :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka zmiana tematu?....wyraziłem tylko swoje zdanie na temat poruszania się wszelkiej maści kurierów po drogach..........."odejdź, zgiń, siło nieczysta :)"....cieszy mnie to, ze mimo wszystko podchodzisz do tematu z uśmiechem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak zwykle miszcze kierownicy wiedzą lepiej jak się jeździ. Wszystkim miszczom kierownicy życzę więcej tolerancji. Miasto to nie tor wyścigowy. Niektórym się zwyczajnie nie śpieszy a inni chcą tylko dojechać w całości. A ocenę stylu jazdy niech każdy zacznie od siebie.

A poraszka to straszna bestia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

M4K Garage (23 odpowiedzi)

Witam. Czy byl juz ktos w warsztacie Michala, prowadzacego na youtube kanal Milosnicy Czterech...

Wynajem długoterminowy czy leasing? (32 odpowiedzi)

Poradźcie mi proszę. Potrzebuje auto typu bus - czym wieksze tym lepsze - roczny planowany...

Jaka firma na najem długoterminowy samochodu? (18 odpowiedzi)

Jaką wypożyczalnię polecicie na wynajem długoterminowy samochodu? Dodam, ze potrzebuję kilku aut...