kupię Murę

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam Wszystkie Panie!

Prześledziłam z zainteresowaniem wszystkie wypowiedzi na forum na temat wózeczka Mura. Praktycznie jestem również zdecydowana na zakup.
W zwiazku z tym mam pytanko czy któraś z Pań nie planuje sprzedaży używanego zestawu? Wózeczek byłby mi potrzebny na grudzień.

Czekam na info.

Z góry dziekuję i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię Murę

No ja niestety nie będę miała, ale też miałam taki plan :) żeby kupić używaną Murę, okazało się jednak że na niemieckim ebayu mieli wyprzedaż modeli z kolekcji 2008 i praktycznie za cenę używanego wózka mam cały nowy zestaw.

A kiedy te wysprzedaż mieli?Bo teraz jak patrzyłam, to ceny niestety dalej są kosmiczne :(

Zasadniczo Mura to model stelaża. Szukasz Maxi Cosi mura czy Bebe Confort Mura ?

jeśli chodzi o Maxi Cosi Mura to ja będe miała do sprzedania w okolicach grudnia. cały zestaw tzn gondola + spacerówka na stelażu na 4 kołach kolor fantasy green
jeśli jesteś zainteresowana to napisz na maila lenka_00@wp.pl

W zasadzie mogą być obie wersje, do bebe bym potrzebowała spacerówkę i fotelik, a z Maxi-Cosi cały komplet.

Miesiąc temu, za cały zestaw godnola + spacerówka + akcesoria (folia przeciwdeszczowa + moskitiera+ klocyk + pompka) razem z przesyłką wyszło 1700 zł

A jaki kolor?Bo w tej chwili w podobnej cenie kształtuje się kolorystyka fioletowo-różowa.