kupię agnes 1578

Temat dostępny też na forum: Wesele
tak jak w temacie...
jesli wiecie, kto chce ja sprzedac, dajcie mi prosze znac!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię agnes 1578

podpowiedzcie prosze, gdzie moge dac takie ogloszenie- ze chce kupic ta suknie? w ogloszeniach weselnika juz zamiescilam... ??

up

image

Żancia,

a pytalas np w lanetti ile by wyniósł koszt uszycia takiej sukienki? Ja mam problem podobny do Twojego - zakochalam sie w sukni, ktora kosztuje 2600 zł. "Egzemplarz", ktory jest to wypozyczenia wyglada jak z psu gardla wyciagniety :)))
Ta sukienka od roku mi sie podoba i nie chce zadnej innej - przymierzalam ja i czulas sie fantastycznie i najlepiej wlasnie w tej wygladalam.... Jednka cena mnie przeraza :(
Lanetti chce za uszycie 900 - 1200 zł w zaleznosci od pracochlonnosci zrobienia zdobien .
Ja sie chyba zdecyduje na szycie :) przemysl to sobie :)

powodzenia

pozdarwiam :)

no ja tez rozpatruje ta opcje i widze, ze chyba ona mi juz tylko pozostanie... tylko strasznie boje sie, ze koronka, ktora jest podstawa ozdoby tej sukni, bedzie inna, niz w oryginale i nie bedzie juz tego efektu :-(( Wiem,ze to o polowe taniej ..ale....... :-((

Żancia,

ale wydaje mi sie, ze przed uszyciem masz prawo zabczyc i nawet wybrac z czego bedzie zrobiona. Skoro ja przymierzalas to wiesz jak do tego podejsc. Krawcowa na pewno Cie "zadowoli" wyborem koronek i cos dopasujesz jak z oryginalu :)
Wierze, ze bedzie dobrze bo sama podejmuje sie takiej opcji.
Moja sukienka jest prosta w uszyciu tylko zdobienia sa pracochlonne ( a zarazem najbardziej efektowne :) ).
W przyszlym tygodniu planuje wybrac sie do lanetti i omówic szczegoly...

Sama za siebie bede trzymac kciuki - bo to ratunek dla mojego portfela :)

Żancia

Przepraszam ze tak długo. Mysle ze lanetti moze uszyc Ci te sukienke, sama decyduje sie na podobną + bolerko. jednak pamietaj jak bys sie zdecydowała na szycie tej sukieneczki na rodzaj koronki, czy chcesz gesta i pamietaj zeby kwiaty na tle koronki byly bardzo wyraziste i widoczne, a nie pełno małych naciapanych kwiatków,a i koronka musi miec bardzo ładne wykończenie, bo to ono daje najwiekszy efekt. W lanetti mają bardzo duży wybór koronek, ja juz swoją wybrałam, a i wiele koronek Pan Grzesiu sprowadza.
Pozdrawiam i zycze Powodzonka

Żancia, ja dawałam ogłoszenia na stronie waszewesele i forum gazety. Dostałam wiele ofert (a suknia nie była bardzo popularna). Umówiona byłam na przesyłkę kurierską za pobraniem, z możliwością otwarcia paczki przed przyjęciem jej. Wszystko wyszło super.

na gimbli daj ogłoszenie

Ja też poszukuje tej sukni. Dziś przymierzałam cudna jest jak księżniczki

lanetti może uszyć tę suknie, ale wiem ze koronka z której jest szyta to gotowe wykrojone wzory i tego na waszym miejscu bym sie obawiała. Sama szyje w lanetti.

Oooo Ilokam, a moglabys powiedziec cos wiecej o mozliwosci uszycia "mojej" sukni? bo widze, ze wiesz cos nt. koronki - co to znaczy?

ps. wciaz jestem zainteresowana kupnem tej sukni - jesli ktos cos wie nt. mozliwosci odkupienia - to czekam na info. :-)

asmar, a jakiego rozmiaru Ty szukasz? i kiedy masz slub??
moze, jesli nie znajdziemy osoby, od ktorej moznaby ja odkupic, to moznaby sie zastanowic, czy nie zrobic czegos takiego, zeby zlozyc sie na kupno tej sukni w salonie i sobie ja przekazac po prostu? ................
czy to jest strasznie glupi pomysl? ;p

a ja nadal szukam mojego cudenka :-(

Żancia ja swojego również szukam :) Dałam ogłoszenia na różnych serwisach i jak już ktoś się odezwie, to albo nie pasuje mi kolor,albo rozmiar :( Obawiam się,żę będę musiała kupić swoje cudeńko w salonie :)
Pozdrawiam
Ola

Żancia może zainteresują Cie te suknie one są bardzo podobne do tej z Agnes. Sama kupuje taką tylko że troszkę wiekszy rozmiar. Mierzyłam tą w Agnes i tą z Sincerityw Madonnie i uważam ze ta w Madonnie ma ładniejszą koronkę ale to moje zdanie w iklejm linki na allegro są do kupienia w twoim rozmiarze Pozdrawiam

http://www.allegro.pl/item165639909_suknia_slubna_sincerity_z_dodatkami.html

http://www.allegro.pl/item163406541_sincerity_3079_rozmiar_38_40.html

o qrcze dziekuje gamda!
dzieki Tobie znalazlam wlasnie ta co pokazywalas - ona jest identyczna chyba tylko inny model i kolekcja... poszukalam na necie pod ta nazwa wskazana przez Ciebie i jest ogloszen mnostwo!! dziekuje Ci bardzo!!!!!!!
:-))))))))))))))

up

Zancia jak ma na imie Twoj nazeczony??? Taka znajoma dla mnie twarz.

mój narzeczony ma na imię Sebastian,
a skąd Go kojarzysz?

Mi tez wydaje sie znajomy...czy on z Obluza jest? Moze po prostu na tym zdjeciu tylko podobny jest do kogos kogo kojarze....

up :-)

up

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?