kupię bolerko

Temat dostępny też na forum: Wesele
koronkowe w kolorze ecru, rozmiar 38
pasujące do takiej sukni:

image

bolerko potrzebne na wrzesień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię bolerko

z pewnością za dużo wymagam, pytając o bolerko szyte na wzór tego z cymbeline??? (koniecznie szyte na wzór, bo oryginał nie pasuje wzorem koronki) ale jakby któraś z was miała i chciała sprzedać???? to ja w ciemno biorę :PPPP

image

...

up

a biżuteria wybrana ? :)

no taaaaaak .... wybrana, ale coś mi nie gra ....
chyba się pośpieszyłam, w prawdzie nie mierzyłam jej z suknią i makijażem itd, nie wiem, czy to był dobry pomysł z tym fioletem ...

a to wszystko przez to, że jakzaczęłam robić zaproszenia: okładka perłowa ecru, środek jasny fiolet, to się okazało, ze to jak świni siodło pasuje ... :/// więc zaproszenia zaczynam od nowa, i przez to nie wiem, czy mi ta biżuteria będzie pasowała ... nie żałuję, ze ją kupiłam, bo nawet jak nie na ślub, to będe miała na inne okazje, a moze siostrze-świadkowej dam ale sam fakt ...

http://www.naszslub.pl/art-03-08/okladka-marzec.jpg
widziałaś tą gazetę?właśnie w niej modelka prezentująca suknie ma fioletowy makijaż ...

dzięki za link, bardzo mi się podoba, ale chyba jeszcze się zastanowię :)))
moja biżuterioa wygląda tak: (ale zdjecia są zrobione w złej skali, bransoletka i kolczyki sa mniejsze, delikatniejsze, a kolor jest mniej intensywny)

image

więc jeszcze się zastanawiam, jak pojadę do rodziców (dzie wisi suknia) to założe wszytsko razem, zrobię sobie makijaz w fioletach i zobaczę ....

a takie wybrałam kwiaty:

image

a co do zaproszeń to mam takie wyjścia:
1. wnętrze zostawię fioletowe, ale zrobię okładkę w ciemnym filecie, by był większy kontrast
2. zostawię okładkę perłowy ecru, a wymienię środek na jakiś kremowy, czy jasny ecru
3. wywalę jedno i drubie i zacznę od początku ... :D

up

a ja szukam pomysłu na bolerko :)

przypomnisz jaką masz suknię? może razem coś wykombinujemy :))

już znalazłam :)
masz ten plus, ż edo twojej sukni pasuje i koronkowe bolerko, i satynowe a nawet tiulowe :)))

co jest bardziej w twom guście?

tokio o której sukience piszesz ? bo ja się zdecydowałam na szycie sukienki i góra będzie taka jak na samym początku pokazałam z BJ a dół z benjamina robertsa :)

aaaa, no to nie wiem czy to ta, znalazłam wątek, gdzie wkleiłaś zdjecia sukni a takimi rózowymi dodatkami, a poziżej twje zdjecie :)

to taka będzie góra sukienki :)

up

może takie któraś z Was ma?

image

Tokio a szukałaś na allegro??? tam widziałam ostatnio ładne bolerka koronkowe do 100 zł.

może tu cos sobie wyszukasz:
http://www.allegro.pl/search.php?string=bolerko&from_showcat=1&category=5551&country=1

dziękuję bardzo ... do allegro mam utrudniony dostęp, bo w pracy mamy zablokowane, a w domu szkoda mi czasu ... czasem zaglądam, patrzę co nowego, ale najczęściej koronka jest zupełnie inna, i kolor albo biały albo jaśniutkie ecru, a moja suknia jest trochę ciemniejsza ... jak na razie pytam, wystawiam ogłoszenia w ślubnych komisach, zobaczymy, jak nie, to zacznę się rozglądać za bolerkiem z salonów ślubnych (niekoniecznie madonna, bo 6 stów na bolerko nie wydam :PP) ale do Grażyny na Żabiance pójdę, do Chantilly w gdańsku, a może po prostu kupię kawałek koronki i uszyję u jakiejś krawcowej??

no właśnie może tak było by prościej- bierzesz zdjęcie sukni, kupujesz kawałek koronki i szyjesz:)

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??