kupię buty ecru

Temat dostępny też na forum: Wesele
witam. Pochodziłam trochę po salonach slubnych i wiem juz jakie modele i jakie ceny są dostępne. Może ktoś ma do sprzedania nie zniszczone buty w kolorze ecru, materiał- tafta, obcas 5 cm, bez czuba? Mierzyłam buty Growikar i Witt, ale może inne też będą dobre.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię buty ecru

zapomniałam o rozmiarze- 39

hop hop

podbijam

Ja mam, ale 37 :/

musiałabym sobie obciąć paluszki ;-)

witam, mam do odsprzedania bardzo ładne buty, rozm. 39, ecru powlekane satyną z maleńkimi diamencikami,serdecznie polecam tym bardziej ze byly założone tylko do kościoła, przywiezione z zagranicy, firmy next. podaje telefon 600 59 40 90.

pomyliłam sie co do rozmiaru , na bucie jest 40 łamane na 6 i 1/2 ale ja nosze 39 wiec mysle ze bede dobre, to do poprzedniej odpowiedzi

hej
mamy buty firmy arte di roma Sofia nr 212, w salonie w madonnie kosztuja prawie 400pln, ja odpsrzedam za 150. rozmiar 39, kolor cos pomiedzy biela a ecru, ja je mialam do sukni z madonny w kolorze jasne ecru. Jesli Ci pasuja to napisz do mnie, na blackagony@yahoo.com

Monia czy masz jakies zdjecia tych butow? bo ja wlasnie szukam rozmiaru 40.informacje prosze na maila monixczka@o2.pl

Dla informacji pań - angielskie buty mają trochę inną numerację. Są po prostu mniejsze niż wskazuje metka. Zawsze miałam (i mam) buciki w rozmiarze 37 ale kupione w Anglii muszą być w r.38, żeby mi pasowały. Może taka informacja się komuś przyda.
Nie wiem, czy tak jest u wszystkich producentów, ale buty tych, których nosiłam były zawsze o numer większe, przynajmniej na metce.

hej. szukam dalej. satyna odpada. Muszą być pokryte taftą. pozdrawiam

klara a mogłabyś zamieścić fotkę Twoich butów
dzięki:)

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??