kupie chustę infant

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Kupię
Chętnie odkupię od kogoś chustę do noszenia niemowląt firmy infant. Chodzi mi o tą długą 5-metrową do wiązania, najlepiej wraz z instrukcją wiązania. Może ktoś ma i nie korzysta? albo juź z niej "wyrósł"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupie chustę infant

Wejdź na chusty.info na bazarek chustowy tam dużo dziewczyn sprzedaje różne chusty.

ojoj ... weszłam na tą stronke, ale okazuje sie że jestem strasznym laikiem w tej kwestii... no i ceny prezentowanch tam tez powalają.... Byłam pewna że to jest mniej kosztowne :/

Czasem chusty potrafią kosztować po 400-600 zł.
Jak nie wiesz co wybrać przyjdź na spotkanie Klubu Kangura do Gdańska lub Gdyni, pogadasz pomacasz i na coś się może zdecydujesz.

taaaaaaaa ostatnio był Klub Kangura w Gdyni i dzieczyna żadnych chust nie miała

Ostatni w Gdyni dziewczyna która prowadzi w Trójmieście KK nie mogła dotrzeć, a nie wiem czy był ktoś inny.
Marta(prowadząca) zawsze ma 3-4 chusty i nosidła.

my mamy chusto-nosidełko firmy Infant :P kupiłam i użyliśmy kilka razy :P a teraz Młody jest już za duży na leżenie w niej ;)

za to mamy też chustę elastyczną od tej Sprzedającej :) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13484495

używaną kilka razy - podoba nam się :) ale jakoś nie ma potrzeby póki co używać częściej ;)
babeczka podesłała mi też linki do swoich filmików instruktażowych :)

mamy kolor "lazurowe wybrzeże" :)

właściwie potrafię zrobić tylko 1 wiązanie :P (tylko tyle pamiętam) - ale nam wystarcza :)

Inne tematy z forum

Leśna Dolina (39 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Bieganie zimą (22 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...