kupię farage galaxy

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam! kupię suknię farage galaxy (lub szytą na ten wzór) w rozmiarze 38, jeżeli któraś z Pań posiada takową na sprzedaż proszę o meila ze zdjęciami sukni i proponowaną ceną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię farage galaxy

posiadam taka suknie na sprzedaz niestety musza ja dac do czyszczenia i zrobic drobniutkie przerobki a na kiedy potrzebujesz tej sukni??

Spokojnie sukni potrzebuję dopiero na 09.2008 ale już teraz chcę zrobić rozeznanie, możesz mi podesłać jakieś zdjęcia sukni?

też mam taką - gorset z tyłu taki jak z przodu (nie odkryty) kolor ecru nowiutka.Jeśli masz chęć przymierzyć to zapraszam :)

Mnie interesuje model z odkrytymi plecami(koronką z tyłu).

witaj, mam taką, z koronką przezroczystą na plecach, białą, na wzrost 160cm + 8 cm obcas. Cena jaką chcę to max 500 zł. Zapraszam na stronę www.panek.matarnia.pl/aga tam są zdjęcia z pleneru, ale kieckę obejrzysz z każdej strony. Wygodna, piękna. Chętnie odpowiem na każde Twoje pytanie mailem szymanska25@wp.pl i oczywiście mogę dosłać zdjęcia na maila :)))))) Zapraszam :))))))))))))

ja rózwniez posiadam galaxy 4000 Farage na sprzedaż..... Rozmiar 36/38 , biała, po czyszczeniu chemicznym. Wiecej informacji znajdziesz tutaj
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=439335&t=376495

Misiunia dzięki za odzew, ale moja wymarzona galaxy ma inny gorset-bardziej odkrywający biust;)

OK rozumiem :))))) ale jak zmienisz zdanie zapraszam :)

moja suknia w oryginale ma koronkowy gorset(na moją prośbę Panie z salonu podpięły mi materiał, który bez probelmu można odczepić- jest przyczepiony niteczkami w kilku miejscach) za moment prześlę Ci na maila jak wygląda tył bez podpinki.
więcej zdjęć możesz zobaczyć :
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=434188&t=434188

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...