kupie jeansy ciazowe

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
rozmiar hmm...40/42/44?;-)chcialabym takie juz na wiekszosc ciazy i nie wiem jak okreslic rozmiar;-)czy te "pasy" nad spodniami sa mocno rozciagliwe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupie jeansy ciazowe

ja swoje kupowałam w C&A i ten pas jest uciągliwy ale w nim dodatkowo jest taka guma i ona jest z regulacją na guziczki, także na początku jak brzuszek jest mały to sobie zakładasz jak najdalej a potem w miarę przyrostu ciałka przepinasz guziczki i pas nigdy nie uciska, także te spodnie rosną razem z Tobą! :-)

dziekuje za szybka odpowiedz:)a ile mniej wiecej kosztuja tam jeansy? a moze jakas forumka ma do odsprzedania?

ja kupiłam za 149zł i jestem z nich bardzo zadowolona! noszę rozmiar 42 i praktycznie są dla mnie dobre od połowy ciąży do teraz a już niedługo rodzę! po porodzie pewnie będę chciała je sprzedać.

to jak jeszcze bedziesz chciala sprzedac;-)a ja do tej pory nic nie znajde (jestem w 6 tygodniu) to prosze o sygnal:)pozdrawiam serdecznie!

gratuluję przede wszystkim :-)

to jeszcze masz czas na takie spodenki.

a jaki rozmiar teraz nosisz ??

dziekuje:)
niby mam czas,ale teraz juz jakos mnie zaczynaja pic dotychczasowe waskie jeansy;-)nosze 40.

no pewnie w ciążowych o wiele wygodniej, ja nosiłam normalnie rozmiar ciuchów 38/40 a ciążowe kupiłam 42 bo było mi w nich najwygodniej. to trzeba mierzyć, a pozatym nie wiadomo jak będziesz przybierała na wadze w ciąży.

dagmara moge oddać ci ogrodniczki...gratis za nic:))))

hmmm:)bardzo chetnie:)ale jak to gratis?;-)

wiez bo mi tez duzo pomogły laski z tego forum i ja chętnie dziele się tym co mam masz może gg jeżeli tak czekam 12090721

Dagmara, ja mam spodnie ciążowe na sprzedaż, podaj maila:)wyślę fotki

Przede wszystkim GRATULACJE !!
Z rozmiarówką jest równie, nie koniecznie bądą potrzebne spodnie o rozmiar czy dwa większe.
Ja nosiłam przed ciążą 34-36 i teraz będąc w ciązy dalej nosze ten am rozmiar, z naciskiem na 36 więc nie jest powiedziane, że pójdzie Ci również a biodra i uda, czego Ci życzę, a 6tyg to jeszcze czas na ciuszki ciążowe ;)

dzieki Dziewczyny, przekonalyscie mnie;-)odezwe sie w styczniu;-)Bede wiedziala jak u mnie z waga i rozmiarowo;-)Rzeczywiscie moze to jeszcze za wczesnie;-)pozdrawiam serdecznie!

Ja polecam stronke http://www.happymum.pl/sklep3/index.php?grupa=dzins
Mają też fajne promocje, a przede wszystkim piękne ciuszki ciążowe :)

Dokładnie - ja w ciązy nawet straciłam kilka cm w pupie i udach wiec spodnie ciazowe rozm S byly dla mnie za duze w tych miejscach a na brzuszku to ta gumkę musialam sciskac trszoke, wiec wiekszosc czasu nosilam spodnie zwykle sprzed ciąży, tylko o guziki zachaczałam gumkę do włosów, aby je w pasie na brzuszek rozciągnąc, kilka dni przed porodem mialam w pasie(ne pepku mierzylam) 88 cm.
Wioec ogolnie w ciazy kupilam tylko 1 pare spodni ciążowych ktore mialam ubrane kilka razy...
wiec tez uwazam ze mozesz spojnie poczekac, ja sie ciesze ze sie nie obkupilam w ciazowe ciuchy bo pewnie bym z nich wogole nie korzystala...

dagmara, u każdej z nas jest inaczej, ja odkupiłam od dziewczyny z forum fajne spodenki w których przechodziłam cały miesiąc a potem okazało się że już są za ciasne ; przytyłam jakies 1,5kg i mam wrażenie że wszystko poszło w brzuszek, bo naprawde nieźle przez ten czas urósł, a spodnie za ciasne są mi jakby w biodrach-mam wrażenie że zwiększył mi sie rozstaw kości, a na to to nawet ćwiczenia nie pomogą :(

w żadne swoje spodnie sprzed ciąży, nawet biodrówki, nie wejde... tzn włoże bez problemu, ale nie zapne przez te rozepchane biodra :(