kupie laktator tommee tippee

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
j.w.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupie laktator tommee tippee

Mam do sprzedania laktator TT używany ok. 2 tygodni, do tego dorzucę 2 butelki (używane ok. 2 miesięcy) TT (150 ml i 250 ml) bez smoczków. Oczywiście pojemnik do sterylizacji też jest :) Całosć 55 zł. Jestem z Pruszcza, ale możemy sie umówić na odbiór i jest mozliwość podrzucenia.
ultramaryna@gmail.com

Ja rowniez mam do sprzedania ,kapletny uzywalam zkilka razy ,poprostu niebyl mi potrzebny ,bez pojemnika do sterylizacji -gratis 4 szt,smoczki uspokakajace aventu 0-3m uzywane sporadycznie ,dziecko odzucilo smoczek i tylko lezaly na polce cena 45 zl :) jak cos pisz na maila iwekk6@wp.pl

czy oferowane butelki i smoczki sa z oznaczeniem BPA FREE bo jak juz kupowac to chyba raczej bez szkodliwego bisfenolu A

Jak pewnie każdy - a próbowałaś w trójmieście znaleźć takie smoczki i butelki? - gdzie bym nie poszła zapytała w odwiedzanych sklepach o butelki 0% BPA to każdy mi mówi, że BPA bzdura no ale mają jedna butelkę Aventu i TT. A wchodząc na strony w/w producentów np. avent.com można znaleźć więcej produktów bez BPA - no ale w naszym kraju są mało dostępne - ale kto szuka to i znajdzie - w aptece w Alfie są dostępne butelki MEBBY (jak dla mnie okropne) a w Lotni na Zaspie MAM

Ja też mam na sprzedaż, laktator,sterylizator i buteleczkę, zaworek. Gratis daję 2 butelki tommee tippee ze smoczkami od 0 do 6 m-cy. Cena 50 zł

kupię laktator tommee tippee

Mam do sprzedania Laktator ręczny Tommee Tippee, cena 65 zł,
zainteresowane osoby proszę o maila: adulec@wp.pl
w zestawie:
- NOWA butelka 150 ml + smoczek 0m+ o wolnym przepływie,
- pojemnik do sterylizacji,
- adapter do butelki Tommee Tippee,
- adapter do butelki o tradycyjnej szerokości,
- przykrywka do przechowywania i zamrażania pokarmu,
- dodatkowo NOWE silikonowe smoczki do butelek 0+m wolny 2 szt,
- dodatkowo NOWY smoczek silikonowy uspokajający(ortodontyczny) PURE 0-3 miesięcy!
Śliczne delikatne przeźroczyste kolorki.
Smoczek zupełnie naturalnie dopasowuje siędo buzi maluszka. Umożliwia podniebieniu zachowanie naturalnego kształtu oraz prawidłowy wzrost ząbków.
- dodatkowo NOWY smoczek silikonowy uspokajający(ortodontyczny) AIR 3-6 miesięcy wraz z opakowaniem, które może służyć do sterylizacji smoczków!
Smoczek naturalnie układa się w buzi dziecka tak aby wspierać oraz umożliwiać podniebieniu zachowanie naturalnego kształtu. Pozwala to ząbkom na znalezienie właściwego miejsca tak, aby mogły prawidłowo i prosto rosnąć.
Ponadto smoczki serii "Air" posiadają otwartą tarczkę w celu lepszej cyrkulacji powietrza.