kupie materacyk do casualplay

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Kupie materacyk do casualplay. Najfajniej jakby byl rozowy:) Albo moze wieci gdzie takowy mozna zakupic? Na allegro znalazlam tylko 1 aukcje i to z zielonym:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupie materacyk do casualplay

hihi jednak sie zdecydowałaś:D i jak wrażenia??

a co do materacyka to ja mam taki uniwersalny bo byl 4x tanszy niz oryginalny :P i w sumie jest ok:)) chociaz moze tak ladnie nie wyglada:P

A jak wyglada ten uniwersalny?:) Uzuwasz go czy chcialabys sprzedac?;)

Zdecydowalismy sie:) Jednak quinny buzz na zime nie jest i ttzeba bylo dokonac zakupu:) Powiem szczerze, ze jeszcze nie jezdzilam, tyle co po mieszkaniu hihihi i extra;D a nie mam materacyka bo tam gdzie kupowalismy wozek byl nowka, z papierami itd ale wlasnie bez materacyka:( no ale cene tez mam nizsza bo dalam 650zl wiec uwazam ok:)

to jest taki: http://www.allegro.pl/item749593571_efik1_duzy_spiworek_do_wozka_z_polarem_108cm.html jest watek alis o materacykach i dziewczyny tez taki maja:)

a wyglada to tak:

image

mysmy go tamtej zimy uzywaly i tej tez bedziemy:)

ale mi nie chodzi o spiworek a o ten materacyk;) ten materacyk co dodaje kolorku wozkowi:) chociaz podsunelas mi pomysl, zeby odpiac ze spiworka gore i tez bedzie... tyle ze chyba moj sie nie nadaje do czegos takiego, bo jest welniany w srodku i tak by brzydko wygladalo, ale jesli chodzi o materacyk to mam wlasnie taki baaaaaaaaaaaaardzo podobny nowke - czarny z misiem u nozek - a wolalabym rozowy... nie chce sie ktos wymienic?;) Moj jest nowka - na nowke lub jakos tak:)