kupię mieszkanie

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Kupię mieszkanie 30-50 metrów, 1-2 pokoje w dobrze skomunikowaym miejscu (SKM lub tramwaj), preferowane dzielnice: Wrzeszcz, Oliwa, Przymorze, Żabianka, Zaspa, centrum Gdyni, Wzg. św. Maksymiliana, Redłowo, Orłowo. Bliskość uczelni (kampus Uniwersytetu lub Politechniki) będzie dodatkowym atutem.

Cena: 4000-6000 zł, zależnie od wielkości mieszkania i jego stanu.

Osoba prywatna, kontakt: m.gdansk(usuń.to)@prokonto.pl , tylko rozsądne oferty!

Wykluczone dzielnice: Nowy Port, Brzeźno, Stogi, Orunia, Chełm i Gdańsk Południe, wszystko, co za Obwodnicą (Kokoszki, Złota Karczma, Osowa, Dąbrowa, Wiczlino, Chwarzno itd.)

Wynajmujesz mieszkanie studentom lub pracownikom? Nie szkodzi, rozważę przejęcie najemców!

Osoba prywatna, kontakt: m.gdansk(usuń.to)@prokonto.pl , tylko rozsądne oferty!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię mieszkanie

Ja mam do sprzedania mieszkanie 30 metrów, Gdynia, Świętojańska naprzeciw dworca Św. Maksymiliana. Cena 250.000.

Ja również mam mieszkanie do sprzedania. W Oliwie vis a vis Uniwersytetu Gdańskiego.Mieszkanie ma 54,7 m2. Cena 315 tyś.

pozdrawiam

Jeżeli interesuje Pana-Pania Zaspa to prosze o kontak ze mna lub z developerem pod tutułem Górski
pozdrawiam Łukasz
nr tel.793-019-969

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...