kupie mieszkanie

poszukuje kawalerki 26-30 m2 w rejonie Żabianki, Oliwy, Przymorza, Wrzeszcza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupie mieszkanie

Na Żabiance sporo jest tego, wystarczy zerknąć na gratkę, czy pbon.pl
Sam śledziłem tam kawalerki, jednak podjąłem inną decyzję lokalizacyjną.
Uważam, że na Żabiance po prostu jest za drogo. A wbrew temu co zaklinają artykuły w różnych gazetach, ceny nie spadają. Na Żabiance trzyma je na wysokim poziomie dobra lokalizacja.
Wiem za to że z układów mieszkań tam występujących, stanowczo jeśli miałbym to kupować dla siebie, to kupowałbym kawalerki te 31m2, a nie te 27m2.

http://dom.gratka.pl/tresc/26-26735526-pomorskie-gdansk-oliwa-droszynskiego-leona.html?w=72cc1685d64e7fdc&s=2

z tego co wyczytałem w ogłoszeniach to Żabianka ma porownywalne ceny z dzielnicami przymorze, zaspa,oliwa czy wrzeszcz. szukam czegoś w bliskim sasiedztwie morza. mieszkam obecnie na osowej ale mam juz dosyć wiecznych korków. szkoda mi czasu na siedzenie w samochodzie. jaką lokalizacje propoujesz?

Inne tematy z forum

Ile płaciliście za schody samonośne ? (33 odpowiedzi)

Witam, Będę potrzebować schodów do domu, zastanawiam się jaką opcję wybrać. Są to schody w...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (135 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....