Hej dziewczyny! Czy któraś z was ma może do odsprzedania naszyjnik do sukienki ecri? Interesują mnie również inne dodatki np. branzoletka, kolczyki, ozdoby do włosów i welonu.
00
Re: kupię naszyjnik
Syla...
(18 lat temu)
hej hej,
ja mam rozne dodatki, moze cos Cie zainteresuje?
znajdziesz je tutaj:
00
moncia
(18 lat temu)
Syla a wiakiej cenie są spinki i biżuteria z perełkami? Jak chcesz możesz mi odpisać na maila mon.was@interia.pl
00
chaberek
(18 lat temu)
ja słuze niedrogimi dodatkami na zamowienie do konkretnej sukni czy uczesania -typu stroiki,welony, wpinki i naszyjnik ,fotki podesłąc moge na maila
:)
00
miikka
(18 lat temu)
ja poprosze na maila fotki
00
kitti
(18 lat temu)
00
nikulla
(18 lat temu)
moncia mam znajomą która robi sama przecudną biżuterię i taką jaką tylko będziesz chciała http://www.saraneta.republika.pl/ zażyj do niej napisz a na pewno razem coś pięknego wymyślicie :D
00
saraneta
(18 lat temu)
nikulla dzieki za reklame :) hehe !.. a jesli chodzi o bizuteria to faktycznie zajmuje się jej wyrobem wiec jesli monika masz jakis konkretny pomysł co do kształtu czy materiału z jakiego miałby zostac wykonany to napisz do mnie spróbuje cos ci zaproponowac
00
kitti
(18 lat temu)
Sprzedam taki oto piękny i efektywny naszyjnik, w dodatku przynoszący szczęście :) do tego mam kolczyki ala brylanciki tyciu tyciu kropeczki z bialego zlota, calosc preentuje sie po prostu przepięknie
00
doruś
(18 lat temu)
do Chaberek - poprosze fotki na maila - zwłaszcza jeśli masz coś w kolorze łososia ;)))