kupię spacerówkę

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Chylonia Kupię
hej dziewczyny
ma może któraś wózek spacerowy (chodzi o typową spacerówkę, "parasolkę") na sprzedaż?

a więc w skrócie czego chcę od wózka:
-dobry stan wózka (koła wiadomo przy używaniu się ścierają, ale takie coś jak cała tapicerka, bez plam dziur to raczej podstawa. jeśli jest tylko zakurzony to dla mnie nie problem-wypiorę go)
-rozkładane siedzonko do pozycji leżącej (koniecznie bo młoda uwielbia spać na podwórku
-marka i model bez znaczenia
-mile widziana folia czy śpiworek na nóżki (ale to nie warunek-jak będzie to super, jak nie to przeżyję)
-kolorystyka raczej bez znaczenia (ale że to wózek dla dziewuszki super by było jakby był w jakiejś fajnej dziewczęcej kolorystyce. marzyłam o różu ale wiem, że to może nie byc realne)

jesteśmy bez samochodu, więc raczej ważne gdzie odbiór. my mieszkamy w gdyni przy końcu obwodnicy.

proszę o oferty na maila (zdjęcie, cena, odbiór itp) lub tu na forum-jak kto woli

anna.kwidzyn@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię spacerówkę

masz mail'a ze zdjęciami:) pozdrawiam!!!

dotarł do Ciebie mail i zdjęcia?

Polecam komis dziecięcy Gdynia Chylonia ul Chylońska 96 duży wybór, wózki również. Dziś byłam, kupiłam fotelik samochodowy i matę edukacyjną. Wolę taką formę zakupu niż allegro. W ten sposób można dotknąć i obejrzeć.
Hania

Witam
Mama na sprzedaż odpowiednik Graco Deluxe. Kolor brązowo- beżowy. tylko budka trochę wyblakła w miejscach zgięć. Nie jest to typowa parasolka ale fajnie się składa, duże koła, pokrowiec na nóżki, rozkłada się na płasko. Cena 110 zł. Mieszkam w Chyloni więc zapraszam do obejrzenia. - ina_p@o2.pl

http://allegro.pl/maclaren-xlr-dla-dziewczynki-piekny-komplet-i1272105500.html
Polecam, od dziś jestem szczęśliwą posiadaczką tego wózka :) Miałam kupić właśnie ten z allegro, ale kupiliśmy z Gdańska od dziewczyny. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne

Wydaje mi się za drogi jak na spacerówkę. Ostatnio widziałam nową, nieużywaną!!! spacerówkę z fotelikiem do samochodu za 800zł Graco Mosaic + fotelik Junior Baby 2010 więc za samą spacerówkę w dodatku używaną ponad 600zł (???)

Inne tematy z forum

Symbioza (3 odpowiedzi)

Symbioza powstanie w miejscu, które zapewnia wygodne, miejskie życie, a jednocześnie pozwala na...