kupie suknie 36/38 CARRERA

Temat dostępny też na forum: Wesele
kupie suknie slubna w rozmiarze 34/36/38 firmy Annais Bridal model CARRERA. najbardziej podoba mi sie lamana biel (kolor szampanki) ze srebrnymi zdobieniami, na wzrost 168 + 9cm obcas. slub mam w sierpniu
prosze o ofert na maila: olamordka@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupie suknie 36/38 CARRERA

interesuje mnie takze model z madonny Atelier Diagonal 1843

Witam!
mam do sprzedanie suknie Carrera, kolor ecri ten najciemniejszy ( bo są dostępne 3 kolory biała, brudny biel, ecri) rozmiar 36 na 175 + 5 cm buty, sukienkę mogę skrócić na własny koszt w profesjonalnym zakładzie krawieckim, Suknia raz ubrana w październiku tego roku. Musze Pani powiedzieć ze w tej sukni naprawdę zrobi Pani furorę, przepiękna, ona dopiero wygląda jak się ją założy - zdjęcia nie oddają tego piękna i fasonu i koloru.Suknia jest w bardzo dobrym stanie, cena do uzgodnienia ok 1200zł ja dałam za nią 2800zł. Do sukni jest oczywiście jest przepiękny oryginalny długi do łydek welon+bolerko. pozdrawiam ewa wysocka
ps:j eśli będzie potrzeba mogę przesłać zdjęcia

w takim razie poprosze o zdjecia na adres:
olamordka@interia.pl

Witam,czy mogę prosić o informację czy trudno jest skrócić tą suknię i czy może się Pani podzielić namiarem gdzie można to zrobić?Waham się nad odkupieniem sukni,gdyż jest 10 cm za długa.Z góry dziekuję! dziaja@interia.pl

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??