Witam, z chęcią kupię suknie z kolekcji Pronovias, model Jaguar, kolor ecru, rozmiar 34 -38 :))))) może któraś ma do sprzedania albo zna kogoś kto chciałby sprzedac???? pozdrawiam
00
Re: kupię suknię PRONOVIAS
kamienna4
(17 lat temu)
mam lazade ;-) ladniejszy kroj niz Jaguar, wiem bo sama sie wahalam miedzy tymi dwoma ;-) moj mail akamienna@gmail.com
dziękuję forumki :) jeśli chodzi o model Lazada to jest piękny ale niestety nie wyglądam w niej dobrze, zdecydowanie ładniej w Jaguarze. Dziękuję za wklejenie ofert ale niestety przejrzałam już je wcześniej i albo są za daleko ( nie mam możliwości pojechac teraz do Warszawy) albo cos innego nie tak....dlatego szukam tutaj :)
00
kamienna4
(17 lat temu)
a czemu niedobrze w Lazadzie? mierzylas? ja mialam zupelnie inaczej... jaguar wisi, nie jest to suknia ktora lezy dobrze, ma jakis taki dziwny pas koronki w pasie ktory optycznie pogrubia
00
Brzoskwisia
(17 lat temu)
aniaaa234 też szukałam w Trójmieście sukni Jaguar, ale ona jest z poprzedniego sezonu, a w czasie w którym ona była sprzedawana nie było jeszcze salonu w Gdyni więc masz marne szanse na znalezienie tego modelu w 3city.
A podoba Ci się Lorna? Zastanawiam się nad sprzedażą ale nie wiem czy znajdę chętną w takich rozmiarach jak ja mam ;)