kupie suknie rozmiar 40

Temat dostępny też na forum: Wesele
witam. jestem zainteresowana kupnem sukni rozmiar 40 lub 42 kolor ecru cappucino perla. prosze o zdjecia na maila oraz ceny i kontakt gdzie zmierzyc itd. wiem ze jest duzo ogloszen o sprzedazy ale niestety 90% tych sukienek to male rozmiary, tylko kilka 40. ale mysle ze jest wiecej dziewczyn ktore maja ten rozmiar i chca sprzedac lub tez zamierzaja kupic i zaraz po swoim slubie beda sprzedawaly. ja mam 29.09.07 wiec dosyc pozno i duzo z was bedzie mialo przede mna. pozdrawiam.
magdabecmer@hotmail.com

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupie suknie rozmiar 40

witaj,
napisałam ci na meila... jak bedziesz zainteresowana to zapraszam

Suknia z salonu Marietta, rozmiar 40-42, na wzrost 169 +obcas;
satyna, kolor ecru szampańskie, dwuczęściowa.
Spódnica prosta, trapezowa, zapinana z tyłu na suwak i guzik, z tyłu lekko przedłużona (można podwiązać sznureczkami).
Gorset sznurowany, lekko drapowany, z przodu u góry i na dole ozdobiony delikatną koronką z drobnymi koralikami. Używana raz, stan idealny, po czyszczeniu chemicznym.
Dodam gratis: halkę, rękawiczki (bez palców), kolię z drobnych perełek, perełki –wkrętki do włosów, oraz podwiązkę.
Możliwość przymiarki w Gdańsku, dzielnica Chełm.
kontakt kasielka@yahoo.com

image

przesyłam jeszcze zdjecie
Kasia T.

witam. bardziej myslalam o jednoczesciowej, jak cos to bede sie odzywac jak zmienie zdanie :)

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?