Re: kupię suknię ślubną
witam!
czy oferta kupna sukni jest nadal aktualna? (mam 158cm wzrostu, rozmiar sukni 36, suknia zakupiona w salonie Marietta w gdyni w tym roku.)
Suknię zamierzam dopiero wystawić na sprzedaż. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ suknia zrobiła ogromne wrażenia nie tylko na mnie i na moim mężu ale i na gościach:))) Suknia w zeszłym tygodniu została odebrana z pralni, jest czysta, wyprasowana, niezniszczona. Suknia jest orginalna, biała, ma tren. Dopasowana do granicy ud (to nie jest rybka!!), potem lekko się rozszerza. Dodam, że suknia ma wszytą halkę bez koła. Ja jednak otrzymałam z salonu 2 koła (mniejsze i większe) gdyż do końca nie mogłam się zdecydowaać co zrobić:) Góra: bardzo lekko przezroczysta z koronkami, dół z tafty inteligentnej ale tylko do połowy, pod nią jest koronka. Ciężko ją opisać ponieważ jest naprawdę nietypowa.
Do sukni mogę dodać bolerko, welon i buty (rozmiar 36,37) gdyż z tego również juz nie skorzystam.
Jeśli jest pani zainteresowana proszę o kontakt na zdres olga300@wp.pl , to prześlę zdjęcia.
Pozdrawiam
Olga
0
0