kupię suknię

Temat dostępny też na forum: Wesele Kupię
Wypatrzyłam 2 piękne suknie- jedna z kolekcji Papilio nr 702, druga Odette(102) z kolekcji Solange obie dostępne w salonie Beauty we Wrzeszczu, niestety nie stać mnie aby kupić z salonu, poszukuję więc używanej. Bardzo proszę o kontakt.
aga
agaank@o2.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię suknię

aaaaaaa papilio to moja upatrzona suknia!!

na kiedy ja chcesz? po 31 sierpnia jedna z forumek bedzie ja sprzedawala. mozesz tez uszyc np w lanetti to pewnie zaoszczedzisz tysiaka :P

Potrzebuje na 1 wrzesnia, bylabym wdzieczna na namiary tej dziewczyny i dzieki za rade!

ja będę miała do sprzedania cornelia z kolekcji solange po 15 czerwca.

to ja bede chciala sprzedac papilio 702.slub mam 31 sierpnia,wiec jesli potrzebujesz na 1 wrzesnia tego roku,to raczej nie da rady...chyba,ze mowa o 2008?

Nie, niestety tego roku :-( Szkoda bo chyba bardziej mi sie ta podoba. Wydawalo mi sie ze sluby sa tylko w sobote, moga byc tez w piatek? Pozdrawiam.

ano moga!i jakie upusty dostajemy!przy praktycznie kazdej rzeczy, ktora zalatwiamy,dostajemy znizki tylko dlatego,ze to piatek.no i dwa dni na poprawianie nam zostaja...

a sukienka jest naprawde sliczna i bardzo bardzo wygodna-najlzejsza chyba ze wszystkich,ktore przymierzalam.moze zastanow sie nad wypozyczeniem?to chyba bylo 1300 zl + 500 kaucja.

A czy ewentualnie mogłabym Cie poprosic o mozliwosc sfotografowania tej sukni jak ją kupisz? bo w salonie mi nie pozwola :-( Moze zdecydowalabym sie na uszycie w lanetti jak by nie wyszlo bardzo drogo.

no wlasnie...wszyscy mnie o to prosili,a ja zapomnialam.tak bylam podekscytowana ta kiecka i jej kupnem,ze zupelnie mi to z glowy wylecialo.teraz najwyzej moge ci przeslac zdjecie pod koniec maja,bo wtedy ja odbieram...ale radzilabym sprobowac podczas przymiarki zapytac panie z beauty,czy mozna cyknac fotke.widzialam inne dziewczyny,ktore tylko przymierzaly i pozwolono im robic zdjecia.

ostatnio bylam z kolezanka i jej odmowily wiec sama krepowalam sie zapytac. A czy moglabys mi przyslac zdjecia pod koniec maja? Bede miala jeszcze 3 m-ce na uszycie i moze sie zdecyduje jak jeszcze nic do tego czasu nie wymysle :-)

no widzisz,widocznie zalezy na kogo sie trafi.nie ma sprawy,przesle w maju.

przypomnę się w maju :-) Dzięki

Dzirwczyny, jeśli podoba Wam się styl Papilio, będę miała do sprzedania arinę. Jest cudowna, lekka, złotawa, pięknie modeluje sylwetkę.

Witaj
Ja szyje w lanetti, sukienkę na wzór odette z salonu beuty we wrzeszczu. Moja sukienka bedzie miala inna koronkę niż ta w beuty, wydaje mi sie duzo ładniejszą, jest bardzo delikatna i wyszywana koralikami, bardziej zbliżona do tej sukienki którą szyje sobie tonya. Koszt uszycia mojej sukni z boleriem to 1800 zł, cena uzależniona od koronki. ślub mam 25.08.07. Bede chciała ją przedać po ślubie. suknia bedzie szyta na wzrost 160+obsas, a rozmiary jeszcze nie wiem moze suchdne;-))))). Ja narazie rozmiar 38/40.Pozdrawiam

koronka podobna do papilo co ma upatrzoną tonya, a nie szyje, przepraszam za pomyłkę.

a czy ta odette ktora mierzylas w salonie beauty byla ci dobra czy duza czy mala?? mi sie tez ten model podoba i chyba ja wypoaycze ale jakbysmy mialy podobne wymiary - mi ta w beauty byla dobra - to bym chetnie odkupila. pozdrawiam

wydaje mi sie ze była dobra jesli chodzi o wymiary, tylko za długa. Ja szyje na 160

Dziewczyny a gdzie miesci sie firma Lanetti? macie moze ich www?

Ja szyje ją dopiero w czerwcu. Jak bedzie gotowa przesle fotki na emeila lub bedzie mozna ja zobaczyc w lanetti pod koniec czerwca jak juz bedzie gotowa. Sprzedam ja napewno po ślubie, mam nadziej ze znajdzie sie chetny. Koronka z której bedzie szyta jest śliczna i deliktana ( nie jest taka gęsta) i ma pekne wykonczenie

www.lanetti.pl

hmmm to troche za krotka mi bedzie mam 170. szkoda, ale chyba wyporzycza ta z beauty

agaank mierzylam odette :) jest bardzo fajna :)) papilio mnie rozczarowala...

mi się wydała taka kobieca; ale naj podoba mi się zig-zag od farage i te odkryte plecy :-)
pozdrawiam

cześć Agnieszko,
a może zainteresuje Cię moja sukienka

http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=580436

pozdrawiam

Dzieki, wlasnie ja obejrzalam, ale szukam dopasowanego fasonu :-( Pozdrawiam,
aga

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...