kupie szosówke

witam poszukuje duzego roweru.....? chodzi mi o rower szosowy duza rama 580-600 lub 600-620 ! jesli ktos by posiadał taki rower na sprzedaz to byłbym bardzo zainteresowany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupie szosówke

daj mi do siebie maila, mam sprawe na priv

pisz o co chodzi dogadamy sie jak masz cos ciekawego

sprawa bardzo niepewna, ale byc moze bede mial TREKA USPS replica (58cm idealny stan!!) na dura ace (8 speed) za kilka dni powinno sie wyjasnic

aaaa i cena bedzie bardzoooo dobra!! :)

Hmmmm może też bym potrzebował:)
Daj znać jakbyś nie miał chętnego!

Pzdr.
T.

jak sie wszystko wyjasni to dam znac, mysle ze chetnyhc nie zabraknie :)

do zobaczenia w PIATEK !!!

Niestety mnie w piatek nie bedzie :( ale dobrej zabawy życzę kolegom bikerom!

Pzdr.
T.

580 troche jest za mała jako junior jezdziłem na 600 a mam juz 30 wiosenek wiem ze teraz jezdzi sie na numer mniejszych ramach ale ja jestem tylko pasjonatem jazdy na rowerku a nie zawodowcem

hehe czasy sie zmienily...

hehe czasy sie zmienily...
jestem pewien ze obecne 580 bedzie Ci znacznie wygodniejsze niz stare 600...btw ile masz wzrostu?

A jaka jest twoja cena tej 580??

jesli rower, ktory mam zamiar kupic bedzie mi pasowal (jutro go obejrze) to wtedy podam cene tego co chce sprzedac :) bo narazie jeszcze nie wiem

co do wzrostu to skromne 193 cm!!!na 580 wygladam komicznie no chyba ze sztyca bedzie bardzo duza wielki chłop na małym rowerze 600 bedzie w sam raz tak mi sie wydaje

Krzyżak a czy na 170cm wzrostu ta szosówka by pasowała??Też mam zamiar sprawidź sobie rowerek ale co do geometri ram w szosówkach niemam zadnego pojęcia.

Bolo na 170cm bylaby za duzo troche :/ ale wyjasnila sie sprawa i tymczasowo szosy zmieniac nie bede, bo to co mialem miec w zamian okazalo sie gorsze niz pierwotnie myslalem, wiec sorry za zamieszanie

Dzieki ale tak mniej wiecej mozesz mi powiedziec jaką mam szukac rame??Co innego z góralem ale o szosie niemam pojecia

Bolek napisał(a):

> Dzieki ale tak mniej wiecej mozesz mi powiedziec jaką mam
> szukac rame??Co innego z góralem ale o szosie niemam pojecia

wydaje się, że dla Ciebie (o ile jesteś proporcjonalny) 540 będzie OK. Ja mam 560 i przy moich 171 cm jest na styk (mogłaby być 2 cm mniejsza, ale niekoniecznie).

krzyzak a jaki rower mtb bys mi polecił chodzi mi o rozmiar ramy itp

wybor sprzetu na rynku jest duzy, wszystko zalezy od gotowki. Ja osobiscie polecam treka. co do rozmiaru ramy...mam 180cm wzrostu i rame 17,5" (rozmiar treka), najwazniejsze jest to zeby rower nie byl za krotki !! dlugosc rury podsiodlowej mozna korygowac sztyca

ja jezdziłem na 22,5 teraz mam 24 fuji newada ale to nie jest to mysle własnie nad trekiem wiem ze sa duze ramy a z obserwacji ludzi którzy jezdza to widze ze jezdza na mniejszych ramach sztyca na maxsa do góry i naprzód ale to nie jest to nie moge sie jakos wpasowac w mniejsze ramy

no to masz troche gigant te ramki hehe, na mniejszej ramie spraniej sie jezdzi w lesie, a jak sie nie mozesz przestawic to nic nie poradze...w kazdym razie Andrzej Kaiser ma tez 193cm i ma meride 21,5", co do treka powinines miec 19,5", ale lepiej idz do sklepu i "przymierz" :)

na fuji mam za krótka rame ok 58 cm widze duzo wysokich ludzi na małych rowerach tak mi sie wydaje ale wybór jest ich i pewnie dobrze sie im na tym jezdzi co do Kajzera to scigałem sie z nim jak jezdził jeszcze w Baszta Bytów był dobry w przełajach no i na szosie a teraz jezdzi w maratonach z tego co mi wiadomo pozdrawiam bede myslał nad Trekiem

zobacz Ty przy rozmiarze 24" cale co jest dla mnie pelen kosmos masz dlugosc 58cm...ja przy rozmiarze 17,5" mam dlugosc gornej rury 56,5 cm !!! Tobie wiec polecam TREKa w rozmiarze 19,5" i na bank bedzie dobrze (gorna rura 62,5cm - w modelach od 6700 w gore) natomiast nizsze modele treka - seria ponizej 6000 juz ma bardziej rekreacyjna geometrie. na stronie treka www.trekbikes.com znajdziesz dokladnie wszystkie geometrie, warto sie z tym zapoznac przed zakupami. Ja mam dwa treki i bardzo je polecam, szyte jak na miare :))

najwieksza rama treka to 21,5 sprawdze ją orjentujesz sie w cenach tej marki ? pomysle nadtym rowerem jeszcze bede walczył na moim fuji nevada mam na nim osprzet alivio i nie narzekam jak na razie

Posiadam taki rower który by ciebie interesował za niewielki pieniadze
Rama na rurach Reynolds 501 bardzo mocna.Całośc na Shimano 105.Jest to firmowy Peugeot.Rozmiar ramy 58
W przypadku pytan kontakt telefoniczny 888-163-633

Witam! Jaka jego miała być cena ?? Dzieki za odpowiedz.

witam a jaka jest cena za ten rower i jaki jest jego stan

Inne tematy z forum

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...