kupie wózek mutsy urban rider i fotelik 0-13 kg

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Kupię
Witam, chce kupic wózek mutsy urban rider, lub sama gondolkę plus fotelik maxi cosi lub mutsy najchetniej z adapterami. Zalezy mi zeby wózek był po jednym dziecku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupie wózek mutsy urban rider i fotelik 0-13 kg

ja będę sprzedawać w maju,gondola, stelaż ,spacerówka, śpiworek zimowy do spacerówki, okrycie na nóżki, okrycie do gondoli, parasolka, torba do wózka, ale wózek jest po dwójce dzieci

hej, ja bedę potrzebowała ten wózeczek właśnie w maju, jeżeli możesz wysłać kilka fotek na anulka76z@interia.pl to super :))) zastanawiam się tez nad kupnem samej gondolki, bo stelaż można kupić ewentualnie nowy ( z tego co wiem on najbardziej się niszczy, a tez najdłużej słuzy ), czy jest mozliwość że sprzedasz ja oddzielnie ?

później podeślę jakieś zdjęcia, bo jeszcze nie robiłam ich, jako ze dopiero w maju chcę sprzedać, jeszcze mam do niego folię przeciwdeszczową, zaraz wyślę może jedno zdjęcie takie prywatne, a potem spróbuję zrobić mu parę zdjęć, ale to jak mąż wróci:) ale sprzedać chcę tylko w całości

wysłałam maila

dzięki, właśnie obejrzałam, wózek jest ładny, ile miałaby kosztować całość ? bo muszę to jeszcze skonsultować z mężem :)))

hmm, jeszcze prawdę mówiąc też się nie zastanawiałam i też się muszę naradzić z mężem:))odezwę się wieczorkiem:))

to czekam na cene, od tego pewnie uzaleznimy ewentualna opcje kupna :) więc na razie poki co nie potrzebuje wiecej zdjęć, interesuje mnie jeszcze stan wozeczka, czy gondolka nie jest zmechacona, czy nie ma plam, przebarwień itd. no i jak wyglada stan stelaża czy kolpaki i rama sa mocno porysowane? aha no i czy wozeczek Pani kupowala jako nowy i uzytkowalo go dwoje Pani dzieci, czy byl od kogos odkupiony ?

Inne tematy z forum

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.