kupno roweru

CZy ktos moglby mi doradzicic w sprawie kupna roweru do kwoty 1000 - 1200 zl. W sklepach doradzaja mi unibike crossfire, tyle, ze ja nie bardzo sie znam i nie wiem czy warto. prosze o pomoc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupno roweru

moim zdaniem zdecydowanie złożyć - jeżeli masz marne pojęcie to w warsztacie na do studzienki, jak powiesz ile masz kasy i jak chcesz jeździć za 1200 powinni Tobie złożyć rower na pełnym osprzęcie acera i aluminiowej ramie (może za 1300).

alternatywnie możesz jeszcze pokopać w sieci i się troszkę poedukować - ja tak zawsze robię przed kupnem czegoś o czym mam marne pojęcie i jak na razie dobrze na tym wychodzę. wtedy np. możesz się pokusić o kupno dobrej uzywanej ramy i na jej bazie złożyć rower.

Re: kupno roweru

Ja w tym warsztacie za namowa forumowiczow zlozylem rowerek na ramie BIRIA i osprzecie Alivio- plus (czyli niektore elementy np piasty support, klamki dawalem wyzsze) i wyszlo 1600. Z tym, ze odpuscilem amortyzator (na razie).
Pozdr/Jankes

Inne tematy z forum

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...