kupon grupon a mikrodermabrazja

Sprawdziłam i tez mam wrażenie, ze z kuponem grupon zabieg mikrodermabrazji był wykonany szybko - 30 min twarz, szyja dekolt z maseczka przy czym szyja i dekolt były potraktowane raczej slabiutko. Wczesniej korzystalam w tym salonie z mikrodermabrazji SAMA TWARZ w normalnej cenie nie promocyjnej i trwał on około 40 min więc cos tu nie gra. Poza tym po co robić promocję jesli nie jest się do niej przygotowanym - byłam na początku marca następny pierwszy wolny termin czerwiec???? porażka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupon grupon a mikrodermabrazja

Tak, to prawda, dla mnie to naciąganie ludzi- za 100-120 masz ekstra zabieg z pocałowaniem ręki i próbkami kosmetyków np. Clareny. A tu wielkopańskie maniery i ą i ę a maszyna wyłącza się po 10-15 mintach pracy. I jakaś świecąca maź na twarz, bez szansy na przywrócenie makijażu. Nie polecam!!

Re: kupon grupon a mikrodermabrazja

Dziewczyny istnieje coś takiego jak "opinia" na groupon odnośnie wszystkich usług zakupionych u nich i spokojnie możecie zgłosić tam swoje uwagi - być może nie będą już z nimi współpracować skoro naciągają klientów. Swoją drogą mam zabieg umówiony na koniec maja i już się boję :)