kurs rock and roll'a

szukam w Trójmieście kursu rock and rolla. nie chodzi mi o kurs tańca towarzyskiego z elementami rock and rolla tylko o kurs konkretnie tego jednego tańca. czy znacie jakąś szkołe w Trójmieście??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kurs rock and roll'a

niestety nie znam takiej szkoły. Ja też zacząłem szukać ale bez efektów.

P.S- chciałbym się nauczyć tego tańca bo go czuję w sobie ale nie mam też z kim. Szukam partnerki, która również chcę się nauczyć tego tańca :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, no właśnie mam tak samo i jeśli nadal szukasz kogoś do tańca, to ja jestem chętna, tyle że w Gdańsku jestem tylko od lipca do września (studiuję w Warszawie). No i inna sprawa, że tutaj chyba faktycznie nie ma żadnych takich kursów. Jedyne, co przychodzi mi do głowy to Klub 70 w Sopocie (w czwartki są niby imprezy rock'n'rollowe z jakimiś darmowymi mini-kursami. Może to jest jakiś pomysł na początek? Także jak będziesz miał jakiś czwartek wolny, to możemy się wybrać. Mój email: mbogdanska165@wp.pl

Rock'n'rolla nie widziałam, jest za to swing. http://www.dancefusion.com.pl/

Hej, ja też jestem zainteresowana jakimś kursem rock and rolla. Udało Ci się coś znaleźć? Od dawna myślę o takim kursie, bo czuję, że to może być coś dla mnie. Studiuje w Gdańsku także jakby coś się znalazło to jestem bardzo chętna ( oczywiście jeśli nadal masz ochotę). Pozdrawiam- Agata

ja też bardzo chciałabym nauczyć się tego tańca, tak dla samej radochy z tańczenia bo jestem kompletną amatorką :) nie wiem gdzie w 3mieście mogłabym podłapać jakiś kurs... fajnie byłoby poznać inne osoby, które też czują w sobie rock&roll'a ;)

Też chętnie nauczyłabym się !

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (263 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4