kurtyna świetlna

Temat dostępny też na forum: Wesele
Odkupię kurtynę świetlną andejus@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kurtyna świetlna

a to można normalnie kupić? też jestem tym zainteresowana, ale planowałam wypożyczyć z jakiejś firmy dekoratorskiej. Orientujesz się w jakich cenach to można kupić/wypożyczyć?

Wypożyczyć można za ok 200,-

a kupić za 60 zł, na allegro jest ich trochę

z tego co widzę rzeczywiście są na allegro, ale same światełka bez materiału. Aby wyglądało to efektownie musi być materiał , a jego zakup pewnie bardzo podwyższy cenę i może wyjść niewiele mniej niż za wypożyczenie.

no zgadza się to są same światełka tylko, ale materiał na allegro też nie jest aż taki drogi :)

jeszcze trzeba zrobić stelaż :)

Hmmm jeśli chodzi o lampki z allegro to radziłabym poważnie zastanowić się nad konsekwencjami ich użycia.
Tanie chińskie lampki nagrzewają się dosyć mocno i szybko co w połączeniu z tkaniną może nam dać efekt ogniska na weselu.
My uzywamy lampek tylko ledowych których cena zaczyna się od 180zł szerokość 1m , więc na naszą kurtynę o szerokości 3m i wysokości 3m wchodzą trzy komplety czyli koszt samych lampek to ponad 540zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokladnie chinskie lampki z alegro to pewny pozar na sali. Lampki do kurtyn musza byc z atestem bo w razie awari mozna miec problemy. A te chinskie lampki wardzo czesto sie zapalaja nawet led nie wszystkie sie nadaja sa specialne lampki do dekoracji z tkaninami zabezpieczone przed pozarem.

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...