labrador szczeniak

labrador szczeniak
oddam labradora ,komplet szczepień ,książeczka zdrowia. pies od małego w domu z dzieckiem i kotami.. w pełni zdrowy ,odrobaczony i zadbany.. łagodny i wesoły -tylko w dobre ręce..

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem zainteresowany

kontakt:
504 686 404 Marcin
502 837 660 Żaneta

jestem zainteresowana 58622-57-32

szukam pieska dla dzieci

tel.793-943-303(kociewie)

Mam roczna córeczke szukamy pieska:)

517602453

w kategorii : oddam, sa jeszcze 2 inne psiaki! :-)

tzn.?

nie widzicie maila?

Tak poza tym to biedny jest ten pies. Znudził się? Za dużo zachodu? Zwierzeta to nie zabawki, które w każdej chwili można komuś podrzucić. Psy się przywiązują do właścicieli, a później cierpią, tęsknią. Może zacznijcie odawać swoje dzieci.. Szkoda słów! Dobrze, że ktoś w ogóle raczył zamieścić ogłoszenie, a nie odstawił od razu psiaka za drzwi.
A wy chętni, dlaczego chcecie tego psiaka? Bo jest słodki i śliczny? A kto zaadoptuje inne, brzydrze, ale równie mądre kundle?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

?

wlasnie dlatego sa te ogloszenia ze jak komus sie znudzil zeby znalesc mu domek nowy lepiej to niz by mial ktos oddac do schronu lub wyrzucic na ulice;/;/

Zgadzam sie, pies to nie zabawka, zwlaszcza dla dziecka.
Do mnie nie przemawiaja argumenty: chce psa dla dziecka. Dzieci to najgorszy przyjaciel dla zwierzaka!!!!!
Właściciele powinni dobrze dobrac ludzi, którym beda chcieli oddac psiaka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ty obrączyni zwierzat.... zaadoptuj te wszystkie brzydkie bezpańskie psy a równie madre... a nie sie tu wymądrzasz:/" otwórz azyl":D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

....

Zgadzam się z brainbox...piesek jest rasowy dlatego są chętni....A w dziale zwierzęta jest tyle szczeniaczków i starszych i jeżeli ktoś szuka pieska dla dzieci za darmo to dlaczego nie może to być kundelek???Widzę 3 osoby tutaj chętne a jest tylko 1 pies.....a tam jest mnóstwo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie ogarnijcie sie!

Rasowy i to za freeko to i chetnych multum.
Ale ja chce zwrocic uwage na jedna rzecz - taki pies to duży obowiązek.
Bardzo czasochłonny i wyczerpując finansowo.
Ta rasa dosyć często choruje na dysplazje to się wiąże z drogimi badaniami rtg itd, po drugie karma - tutaj nie ma miejsca na żadne pedigre sredigle, bo nie ma wymaganych witamin, psy tej rasy muszą mieć karmę minimum ponad 100 zł miesiecznie, zważywszy na zawarte w nich minerały itd itd.
Wiem co mowie, mam dużego rasowego psa w domu, wiem jaki to koszt!
Poza tym, jak każdy duży pies wymaga dużo ruchu.
Szkoda pieska, każdego szkoda, jeżeli ktoś chce się go pozbyć. Ale weźmy pod uwagę nie tylko to jak słodko dany psiak wygląda, badź jak bardzo ta rasa jest teraz na topie, ale przede wszystkim na nasze mozliwosci!! !

witam serdecznie,mam pytanie ,czy ogloszenie jest jeszcze aktualne ,ja i moja corka bardzo kochamy zwierzeta,chcialabym dla niej pieska lagodnego,gwarantuje psa traktujemy jak czlonka rodzinyjesli jest jeszcze aktualne ogloszenie to prosze o kontakt na maill gosiarudnik136@ wp.pl,tel 514198102.bardzo prosze o odpowiedz pozdrawiam Malgosia Rudnik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1