ładna zgrabna i powabna tęskni za uczuciem!! tzn.szukam partnera :)

chcialabym jeszze raz poczuc,co to milosc.a zeby ja znalezc trzbe szukac,szukac,szukac. jestem rozwodka z dzieckiem,ale bez zobowiazan.wesoła optymistka:) ładna,zgrabna z poczuciem humoru,nie można sie przy mnie nudzic.jestem gwiazdką z nieba,drugiej takiej nie ma na pewno w całym wszechświecie:))))
ideałów nie ma,ale wiem,ze sa normlani faceci. fajnie zebys byl wysoki,inteligentny, zabawny,spontaniczny..nie ma co oczekiwać za dużo...przynajmniej nie na początku:)
pozdrawiam,będę tu zagladac:) a nuż ktoś się skusi:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ładna zgrabna i powabna tęskni za uczuciem!! tzn.szukam partnera :)

myśle,że spełniam Twoje wymagania :) ,jeśli dalej partner jest poszukiwany zapraszam maykiii@interia.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Zycie jest piekne gdy zyc sie umie Gdy jedno serce drugie rozumie Gdy mozna kochac jawnie nie skrycie I byc kochanym przez cale zycie".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

POZNAJ MNIE PAFIN@O2.PL... JESTEM SPONTANICZNY WESOLY I WYSOKI INTELIGENCJI MI NIE BRAKUJE.
p.

ODEZWIJ SIE.

witaj:)
jesli masz ocote napisz na slivekp@wp.pl
pozdrawiam cieplo .
mam 33 lata :)

Inne tematy z forum

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...