Ktoś sobie musiał zażartować ponieważ mieszka pod tym adresem i teraz ludzie do mnie przychodzą po ta lampe! PROSZE NIE WIERZYĆ BO TO JEST JAKAŚ POMYŁKA ADRESOWANA CHYBA.. !! PROSZĘ NIE PRZYCHODZIĆ !!!
Bardzo by mi się przydała a na razie nie stać mnie na dodatkowy wydatek,tak więc byłbym wdzięczny... gg 987135 kajt55@gmail.com poprosze o ades a odbiore..Krzysztof
Witam jestem bardzo zainteresowana Pani lampka i jesli jest taka mozliwosc to prosze dac mi chociaz negatywna odp czy jeszcze aktualne bede czekala z niecierpliwoscia,jest bardzo ladna a do tego nie stac nie na takie wydatki wiecej moge wyjasnic na mailaProsze chociaz dac znac.Pozdrawiam serdecznie...Oto moj mail 1landrynka5@wp.pl
ŻADNA ŚCIEMA NIE KAŻDY KTO ODDAJE COŚ ŁADNEGO TO ODRAZU KRĘTACZ.
DO PANA\PANI WIADOMOŚCI TO WŁASNIE DLA MNIE ZOSTAŁA ZAREZERWOWANA LAMPA.
WIĘC BARDZO PROSZĘ ZANIM COKOLWIEK NAPISZESZ POMYŚL.
PRZEZ TAKIE OSOBY WIELE LUDZI REZYGNUJE Z ODDAWANIA RZECZY ŻEBY NIE NARAŻAĆ SIĘ NA TAKIE GŁUPIE KOMENTARZE.
MYSLENIE NAPRAWDĘ NIE BOLI :)
PRZESTAŃCIE LUDZIE PRZYCHODZIĆ DO MOJEGO DOMU!!!! NIE MAM ŻADNEJ LAMPY! NIE DOCIERA, JAK SIĘ RAZ PISZE?! KTOŚ CELOWO PODAJE BŁĘDNY ADRES, NAJPRAWDOPODOBNIEJ DLA ŻARTÓW. SPÓJRZCIE NA DATE WYKONANIA ZDJĘCIA!
mialam odebrac lampe, poszlam pod podany adres i Pani ktora odebrala domofon, powiedziala ze ktos robi sobie kpiny, ze nie ma zadnej lampy do odbioru pod tym adresem, ze juz ktoras osoba przychodzi