laryngolog

witam
potrzebuję podpowiedzi na dobrego laryngologa, może być z Funduszu bądź prywatnie. Dobrze by było gdyby miał za sobą "zaplecze szpitalne". I jeszcze jedno jak i gdzie można zrobić wymaz z gardła, trapi mnie uporczywa chrypka, mam już od tego niedobre skojarzenia bo w rodzinie było obciążenie nowotworem krtani.
Jeśli ktoś może to bardzo proszę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: laryngolog

wymaz pobierze Ci właśnie laryngolog. Może też zrobić to pielęgniarka w przychodni albo laboratorium diagnostycznym, ale z doświadczenia wiem, że laryngolodzy pobierają lepiej - tzn. głębiej. Na pewno jest to mniej przyjemnie w trakcie, ale jest większa szansa, że w laboratorium potem wyhodują Ci to, co naprawdę tam siedzi.

dr jaroslaw sova

dr malgorzata bryksy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr sova gdynia

dr.n.med.Waldemar Narożny-polecam z własnego doświadczenia

dzięki bardzo za wskazania
pozdrawiam

dr n. med. Dariusz Babiński
specjalista otolaryngologii
wpiszesz w google to ukarze isę jego strona.
Pracuje z dziećmi w szpitalu Matki i Dziecka na Polanki .Leczę tam mojego synka chorego na mukowiscydozę .
Polecam na 100%

Bogusław Mikaszewski- leczy mnie odkąd byłam dzieckiem i to on wyleczył mnie ze wsyztskich chorób górnych dróg oddechowych (a była tego naprawdę masa).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam dr Mikaszewskiego. Przyjmuje prywatnie z Sopocie; pracuje na Akademii Medycznej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (3 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

Szybko dochodzę co robić? (4 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...