latarnie

kiedy nadejdzie taki dzien ze wszystkie latarnie beda naraz swiecily ? jak narazie jest tak ,ze albo dzialaja na chylonskiej to z kolei wtedy nie dzialaja na wejherowskiej , albo na czarnej gorze podlaczyli nowe i sa wlaczone na tej prostej kolo baru po ktorej w nocy nawet pies z kulawa noga nie przechodzi , a wjezdzajac do koleczkowa nastaje ciemnosc :)

jaja z tymi latarniami, tak samo jak ze sciezka rowerowa ktora miala isc do chwaszczyna ( chodnik tak samo ) a sila rzeczy sprawa wyglada tak , ze sa ta urywki sciezki i chodnika nietworzace jednolitej calosci.. dramat.

Wiem ,ze inwestycja jeszcze nie dobiegla do konca , ale z latarniami na chylonskiej nie ma to nic wspolnego , po za tym z grubsza chodnik i sciezki sa juz polozone , a nawet nie z grubsza a calkiem zaawansowanie , wiec raczej duzo sie nie zmieni po za wykonczeniem.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: latarnie

Może i chcieli podłączyć wszystkie ale podczas prac się okazało iż zabrakło jakiegoś kabla. Tak jak miało to miejsce z mostem w Koleczkowie, wylali asfalt a później rozkuwali i robili most.

Jak dla mnie termin jest na czerwiec 2013 ale jak to w polskiej rzeczywistości bez obsuwy się nie obejdzie i będzie na przyszłą zimę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Należałoby jeszcze zwrócić uwagę fakt, iż mimo sa jakieś latarnie to i tak bardzo mało a o chodnikach nie wspomnę!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swoją drogą tempo prac i bajzel im towarzyszący zasługuje na prawdziwy "PODZIW"!!!!Najfajniejsza jest dziura na wyjeździe z Kamieńskiej-po prostu SUUUPER!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja również jestem pełna podziwu dla tej dziury! jej urok wprost mnie onieśmiela!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więcej tu takich urokliwych dziur ;) Na wjeździe na Dębową też jest niepozorna dziurka, niby mała, ale można się baaardzo zdziwić ;)

dobra mniejsza z dziurami , dlaczego latarnie na chylonskiej sciemniaja sie i zachwile rozblyskaja normalnym swiatlem ? Jadac tamtedy mozna sie poczuc jak na imprezie :)

ps. podlaczyli ostatnio nowe latarnie - szacun :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze dlatego ze wlady tam grasuje i wytwarza jakies pole magnetyczne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha mozliwe :)

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (123 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Nielegalne przetwórstwo odpadow (4 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

Ferma drobiu Koleczkowo (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Rozglądam się za bliźniakiem w Koleczkowie, niedaleko fermy drobiu przy ul. Wojska...