lek. Karol Kempiński - opinie

Witam!

Chcę zmienić lekarza ogólnego, bo z p. dr. Terlikowskiej, u której jestem obecnie, nie jestem zadowolony.
W Przychodni Świętokrzyskiej wolne miejsca są tylko u p. dr. Karola Kempińskiego.
Poproszę osoby, które były przez niego leczone o opinię.

Z góry dziękuję,
Tomasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: lek. Karol Kempiński - opinie

ja tez sie zastanawiam nad zmiana lekarza i tez chetnie poczytam opinie o lek.Kempinskim
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wcale się nie dziwię, trudno być zadowolonym z P. doktor i jej specyficznego podejścia do pacjenta, jakby się odganiała od namolnej muchy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

napiszcie do jakiego lekarza ogólnego w tej przychodni chodzicie i czy go polecacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chodzę dr Kempińskiego. Jestem z niego zadowolona. Poświęca odpowiednio dużo czasu i dokładnie bada. Zawsze zleci jakieś badania gdy ma wątpliwości.
Szczerze polecam.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również polecam Pana Doktora! Przeprowadza wywiad z pacjentem- czego połowa lekarzy już nie praktykuje. Wizyta nie jest "na czas" jak niestety u wielu lekarzy i można ją bezstresowo i bez głupich tekstów spokojnie przetrwać. Piszę tak bo też na początku chodziłam do Pani dr. Terlikowskiej i oby już nigdy więcej! Na bóle kręgosłupa promieniujące do nogi i uniemożliwiające normalnie chodzenie, leżenie, poruszanie się nie dała nawet skierowania do ortopedy czy na jakieś badania tylko wypisała 3 leki przeciwzapalne i kazała brać ten, który najlepiej będzie na mnie działał (czyli miałam sobie spróbować 3 po kolei i wybrać- bo przecież wszyscy lubimy przychodzić do lekarza po cukierki), a na problem z zatrzymaniem moczu i moją podpowiedzią, że od małego mam zapalenia pęcherza i co chwile owo zatrzymanie, po prośbach o skierowania na badanie dała je ale z takim jękiem: "no niech już pani sobie je zrobi jak pani uważa, że musi". U Pana Kępińskiego byłam kilka razy, raz trafiłam do niego na dyżur nocny z początkiem grypy żołądkowej i nigdy nie zostałam potraktowana źle.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ten kepinski to mlody czy raczej starszy ?
mam wrodzona pewna chorobe i raczej do malo doswiadczonego nie hviala bym isc.. jestem teraz na aksamitnej ale planuje zminic przychodnie...
kiedys bylam na gornej u miskiewicz ale malo wiedzy miala ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pewno, że młody! Spoko gościu, sam do niego chodzę i jestem zadowolony. Zawsze wywiad i nigdy nie bagatelizuje nawet najmniejszych dolegliwości. POLECAM !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem teraz z u gładkiej mam wrodzoną chorobę nawet skierowania na tag nie chciała Dax dobrze że to tanie... Beznadziejna młoda
..dlatego szukam bardziej doświadczonego...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wybrałem przchodnię świętokrzyską stosunkowo niedawno ze względu na bliski i łatwy dostęp (przeprowadziłem się w te okolice). Miałem anginę, wysoką temperaturę, łamanie w kościach, ogromny ból gardła i czopy ropne na migdałkach! Myślałem, że zwariuję - dodatkowo miałem problem z rejestracją telefoniczną i internetową, męczyłem się tak trzy dni aż postanowiłem z bomby pojechać do przychodni i poprosić doktora o przyjęcie. Pech chciał, że dr Kempiński był na urlopie ( z tego powodu pewnie wynikały problemy z rejestracją) w recepcji polecono mi abym zapytał dr Terlikowską czy mnie przyjmie - pani doktor się zgodziła. Mam niemiłe doświadczenie z tą Panią - w mojej ocenię wyszła na mega służbistkę i daleko jej do bycia miłą... Czułem się jakby przyjęła mnie z łaski i jakbym był w jej gabinecie za karę - nie była pewnie zadowolona, że miała dodatkowego pacjenta. Jako, iż byłem w tym czasie uczniem klasy maturalnej poprosiłem o zwolnienie z trzy dniowym wyprzedzeniem ( na samym początku wspomniałem, że od 3 dni nie byłem w szkole i męczyłem się z anginą) Pani doktor poirytowanym i pretensjonalnym tonem powiedziała, że absolutnie! To nie możliwe, ona nie ma prawa wystawić mi takiego zwolnienia, iż nie widziała mnie trzy dni temu i nie może ocenić jaki był wtedy mój stan... (przypominam, że miałem na migdałkach czopy ropne! ale tu ze strony pani doktor jakieś insynuację, że od 3 dni sobie wakacje zrobiłem i dopiero dziś zachorowałem) na dokładkę gdy powiedziałem, że puchnie mi noga i nie wiem dlaczego i czy mogłaby to sprawdzić odpowiedziała - Niech Pan idzie z tym do swojego lekarza rodzinnego! - Aha... dzięki Pani doktor za pomoc, naprawdę!

Natomiast jeśli chodzi o dr Kempińskiego to szczerzę mogę polecić! Całe szczęście, że zapisałem się do niego, uff...
Pan doktor Kempiński zawsze podchodzi do pacjenta profesjonalnie zaczyna wizytę od wywiadu z pacjentem, jest bardzo dokładny, spokojny i miły - nawet jeśli nie uda mi się umówić na wizytę telefonicznie/internetowe to osobiście w przychodni gdy poproszę aby dr mnie przyjął - zawsze mogę na to liczyć i nie muszę czuć się jak "niechciany pacjent na gapę". Jeśli proszę o skierowanie lub zwolnienie również nie ma z tym problemu ( oczywiście jeśli rzeczywiście wymaga tego sytuacja).

Przeczytałem, że rozbiega się o to czy dr jest młody czy stary (bo Pani wyżej na tej podstawie ocenia kompetencje i doświadczenie lekarza) no jak kto woli - dr Kempiński jest raczej młody ale myślę, że ma i tak już odpowiednio duże doświadczenie dodatkowo ma specjalizację z chorób wewnętrznych i profesjonalne podejście do pacjenta! Polecam :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam polecam polecam, w końcu trafiłam do właściwego lekarza, zgadzam się absolutnie z poprzednimi opiniami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem po pierwszej wizycie i rowniez polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1