lekarz pierwszego kontaktu

Witam wszystkich, jestem nową mieszkanką Koleczkowa, mam zamiar przepisać się do tutejszego ośrodka zdrowia. Proszę o podpowiedź, którego lekarza Państwo polecacie i jaki ośrodek wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: lekarz pierwszego kontaktu

Też jestem mieszkanką od niedawna i zastanawiam się nad wyborem przychodni. Swoją drogą, czy są jakieś prywatne gabinety tutaj w Koleczkowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proponuję zapytać w Aptece. Zazwyczaj wiedzą najlepiej, który lekarz przyjmuje i jakie leki wypisuje. czy wybiera najdroższe czy też nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest pani Pietkun , ale to juz w bojanie , jak cos to wiem gdzie jest weterynarz w Koleczkowie , zawsze to blizej :>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak będzie trza i do weta się pójdzie ;) A tak a'propos apteki, to muszę powiedzieć, że w porównaniu do innych aptek ceny ma naprawdę zachęcające! Od jakiegoś czasu przestałam jeździć do miasta, bo oszczędność 2-3 zł to żadna oszczędność. Przecież paliwa więcej spalę i czasu stracę..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (115 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Nielegalne przetwórstwo odpadow (3 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...