Przeglądając niektóre opinie stwierdziłem, że nie sposób nie skomentować. Przychodnia jest bardzo fajna i jak na ogólną sytuację w tym kraju naprawdę bardzo przystępna. Ale niektórym ludziom wydaje się, że mogą sobie przychodzić kiedy chcą, włazić do gabinetu i żądać od lekarza usług, bo "to tylko recepta" albo "jedynie skierowanie". Są pewne reguły. W innych miejscach wielokrotnie mi się zdarzyło, że na UMÓWIONĄ na konkretną godzinę wizytę musiałem czekać dodatkowe DWIE GODZINY, bo pewni pacjenci wpychają się do gabinetów bez rejestrowania, a lekarze nie szanują ludzi którzy przestrzegają reguł, tylko przyjmują cwaniaków bez opamiętania. Niektórzy mają tupet wpychać się do gabinetu kiedy ODBYWA SIĘ BADANIE. SKANDAL!!!
Do doktor Konopko na przykład nie miałem nigdy problemu dostać się po zarejestrowaniu. Wreszcie ktoś, kto szanuje przede wszystkim tych ludzi, którzy uczciwie umawiają się na wizytę, a nie preferuje furiatów i cwaniaków wpychających się bez kolejki. I to z byle czym. Do nagłych przypadków jest pogotowie albo izba przyjęć w szpitalu. Do przychodni NALEŻY SIĘ REJESTROWAĆ.
Polecam każdemu, kto ceni sobie profesjonalizm i szacunek do zasad.