lustro na zamówienie Reda , Rumia, Wejherowo

Witam,szukam szklarza na terenie Redy,Rumi,który robi lustra na zamówienie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: lustro na zamówienie Reda , Rumia, Wejherowo

Ja polecam szklarza z Rumi, ul. Dąbrowskiego koło Jagi, my zamówiliśmy piękne lustro do łazienki u niego, ma wybór ram i jest b. atrakcyjny cenowo, podobne kosztowały w sklepach dużo więcej, chemy też u niego zamówić duże lustro do wiatrołapu :) fotki mam na naszym blogu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: lustro na zamówienie Reda , Rumia, Wejherowo

Nam zakładał szklarz Szczepkowski z Rumi Janowa.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Wymierzył pomimo krzywych kafelek i lustro komponuje się świetnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam dwie duże szafy do sufitu z lustrami na całej wysokości. Nie żałuję absolutnie, bo mi się zwyczajnie takie na kawałku drzwi, z płytą pod i nad lustrem, nie podobają.

Czyszczenie to wcale nie taki duży problem, obecnie dostępne są naprawdę skuteczne środki czystości, które ułatwiają czyszczenie w dużym stopniu. Od siebie polecam szczególnie płyn do mycia luster od Sidolux.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie chcielibyście zamieszkać? Czyli przeprowadzka z pomorza. (9 odpowiedzi)

Temat trochę kontrowersyjny bo wszyscy wiedzą, że pomorze jest najlepsze :) Ale gdybyście mieli...

Budowa domu z bali (22 odpowiedzi)

Witam proszę o opinie jak się mieszka w domach z bali i jakich wykonawców polecacie..

Kuchnia na wymiar - cena - opinie (188 odpowiedzi)

Witam wszystkich ! :) chciałabym prosić o pomoc w wyborze firmy, która zrobi mi meble kuchenne na...