łyżeczkowanie w Wejherowie

Temat dostępny też na forum: Wejherowo
Czy któraś z Was miała może zabieg łyżeczkowania w Wejherowie? Czy odrazu tego samego dnia wypuszczają do domu? Czy będę w stanie na drugi dzień iść do pracy? Czy odczuwam jakieś bóle, plamienie itd.?
Otrzymałam skierowanie od dr Borowskiej na łyżeczkowanie i pobranie materiału do kolejnego badania hist. Powodem jest cytologia gr.III/IV , podejrzana kolposkopia i niesatysfakcjonujący wynik badania histopatologicznego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: łyżeczkowanie w Wejherowie

To zdaje sie zalezy od tego ktory byl tydizen ciazy podczas utraty dziecka.W drugim trymestrze ciazy napewno zostaje sie jedna dobe w szpitalu.Na drugi dzien po zabiegu ja nie mialam zadnyhc doleglisowaci,plamienia wystepuja od 4 dni do 2 tyg to juz zalyzy od organizmu.
Opieka po zabiegu jest naprawde fachowa

Re: łyżeczkowanie w Wejherowie

Ja miałam wykonywane łyżeczkowanie w Wejherowie wczoraj. Byłam tam cały dzień , do 8 do 20 i po tej godzinie mnie wypisano do domu. Osobiście nie polecam tego szpitala, a przynajmniej tego oddziału-ginekologia. Byc moze miałam pecha i trafiłam na taki personel na jaki trafiłam. "Zajmował" sie mna lekarz młody, napewno nie doświadczony dr Maciejewski( ale nie ordynator, jest to albo ktos z jego rodziny albo poprostu zbierznosc nazwisk). Tak w zasadzie bylam pozostawiona sama sobie, pielegniarki nie interesowaly sie mna choc widzialy ze płacze. A lekarz nie potrafil nawet powiedziec mi ,jakie leki mam przyjmowac gdy bedzie mnie bardzo bolał brzuch, gdyz jestem na niektore składy uczulona. Myślałam ze mi pomoze, da wskaówki, a odpowiedzial tylko " moze pani brac te leki, na które nie jest pani uczulona" i to wszystko. Szkoda, ze przez tak bolesny psychcznie zabieg nie dostałam rzadnego wsparcia......

Inne tematy z forum

Środki na przedwczesny wytrysk (9 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Łuszczyca skóry głowy co pomaga naprawdę, a nie tylko na chwilę? (3 odpowiedzi)

Zaczynam powoli tracić cierpliwość. Stosuję różne szampony, kremy, maści coś działa na chwilę,...

Jaką macie opinię na temat feromonów? (6 odpowiedzi)

Postanowiłem założyć temat ponieważ jestem ciekaw Waszej opinii na temat feromonów. Czy takie...