...

Czy znajdzie się tu wolny, normalny, szczery, uczciwy i w miarę przystojny facet koło 40? :)
Wiem, że nie - taki żart. Poza wiekiem, też nie mam żadnej z wymienionych cech :)
Ale może znajdzie się ktoś, kto zrozumie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie znajdzie się.

A nawet jeżeli (jakimś cudem) by się znalazł, to dlaczego miałby odpisywać jakiejś nieszczerej i nieuczciwej anonimce? ;>

Bo jesteśmy bratnimi duszami :)

Ptyś przedstawia się z imienia i nazwiska, sadyl ukrywa się pod anonimem , zmiany, zmiany zmiany.... ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak trzeba będzie, to się znajdzie. Ogarnięty lepiej niż niejedna samotna mamuśka, pewny jak Zawisza, mówią, że i przystojny. Wady: za dobry, za emocjonalny, za bardzo myślący. Prasuje, gotuje obiady, myje okna, przepycha rury, rozlicza PITa i robi zakupy. Pracuje umysłowo. Dużo pewnie może dać, ale poczucie wartości pokiereszowane; zresztą, w ciągu 1,5 roku dostał dwa potężne ciosy od życia. Ale nie utopił się i pływa na powierzchni ku podziwowi znajomych. Ma to dziś jakieś znaczenie? Acha, na pewno żaden samiec alfa. Pasuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brzmi tak dobrze, że aż niewiarygodnie :)

Są jeszcze na tym świecie białe kruki...

Też taki mi się marzy... Pozdrawiam "A"

Bardzo mi miło, że przepychanie rur wzbudziło wiekszy aplauz niż chwalenie się przeinstalowywaniem laptopa (czego bym już nie potrafił):-) Ale tak nawiasem mówiąc: rzeczywiście normalni faceci to taka rzadkość? Tacy, co właśnie odstawili mopa i skończyli zmywanie?

I jakie marzenia ma kobieta w tych niespokojnych czasach? Takie, jak w każdych, czy też coś się zmieniło? Chcesz się podzielić tym, co o tym wszystkim myślisz?

Nadal nie wierzę, że normalni faceci istnieją. Tak jak i normalne kobiety :)

Jeśli chodzi o marzenia - nic się nie zmieniło. Brak.
Zamiast marzeń wolę plany - w moich jest właśnie ten 'nienormalny' facet, wspólne wieczory, długie rozmowy, gotowanie, spacery, filmy, zwierzaki, pasje (niekoniecznie wspólne), poczucie stabilizacji i bezpieczenstwa. Czyli coś, czego nawet nie widać na horyzoncie.

Niby nie marzysz, a piszesz po nocach... A właśnie noce są na marzenia najlepsze - we śnie czy na jawie...

A skoro horyzonty zbyt ciasne, to może warto je poszerzać?

Dla Ciebie noc, dla mnie czas największej aktywności :)
Jak widać, staram się także funkcjonować w ciągu dnia - raczej z marnym skutkiem :)

Skąd wniosek, że mam wąskie horyzonty?
Bo chyba nie z tych paru zdań, z których żadne nie musi być prawdą? ;)

Z tą nocną aktywnością to mamy dwie możliwości: pierwsza - pozytywna: pracujesz w szpitalu, na jakiejś dyspozyturze albo recepcji. Druga jest mniej pozytywna: piszesz z Transylwanii lub okolic:-)

A co do horyzontów - tu nie chodzi o umysłowość. Tu chodzi o szerokość percepcji. Można wiedzieć i nie wierzyć. Można wierzyć, ale nie wiedzieć. A można wiedzieć, że wiara się zrealizuje. Czyli po prostu - być pewnym.

Nie, nie pracuję w szpitalu - ale blisko, też służba ;)

Wiesz, jak mówią, w życiu dwóch rzeczy możesz się spodziewać na pewno - to śmierć i podatki :)

Chyba wiem, o co chodzi... Jak się okazuje, jesteś zapewne swego rodzaju połączeniem obydwu możliwości; jak widać, świat potrafi zaskakiwać w każdym wymiarze... To i może ja zaskoczę, że po nietoperzowemu też pracuję (a może służę), przynajmniej co jakiś czas...

Hm, czyżbym był niespełnionym marzeniem? Ale nie znaczy to, że jestem niespełnialnym marzeniem:-)

Nigdy nawet nie byłeś w sferze marzeń - możesz być jedynie zrealizowanym planem :)
Tylko tyle i aż tyle.

No piszcie dalej może Wam się uda, może jesteście sobie pisani . Nie przegapcie szansy która być może podsuwa Wam los. Wymienić się numerami tel i pisać , rozmawiać. Nie macie nic do stracenia a wiele do zyskania.powodzenia!!

Widać, że pisze to osoba szczęśliwa i spełniona :) żadnego jadu, ale jasne, pozytywne przesłanie. Dzieki, również tylko tego, co najlepsze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plany to poniekąd moja specjalność:-) Pytanie tylko o te Twoje plany: jest w nich miejsce na niespodzianki i improwizację?

Co proponujesz? :)

Może na początek zejście z oczu miliona potencjalnych czytelników? Celuję w zdecydowanie węższe targety:-)))

Zdecydowanie przeceniasz to forum
:)
Daj kontakt. Tylko błagam - nie GG, bo jak padnę, ti już się nie podniosę.

Napisałam. Szukaj mnie wśród spamu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Spacer w okolicy Gdańsk 03.05.2026 (3 odpowiedzi)

Szukam osoby chętne na spacerek pogadankę najpóźniej 20:00 możecie napisać lokalizacje gdzie...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Poznam geja (82 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...