360

Temat dostępny też na forum: 360
Opinie do filmu: 360.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Kto lubi firmy typu "Efekt motyla", "Biegnij Lola, biegnij", "Przypadkowa dziewczyna" będzie z filmu zadowolony. Film traktuje o roli przypadku w życiu, o tym, jak jedna podjęta przez nas decyzja wpływa na okoliczności w których przyjdzie żyć innym. Wprawdzie nie znamy tych wszystkich opcji, ale to może i lepiej możemy sobie po filmie dopowiedzieć. Bardzo dobra muzyka, świetna gra aktorska, dla mnie cudowne było w tym filmie to, że można było posłuchać różnych języków, słowackiego, francuskiego, rosyjskiego, niemieckiego bo akcja filmu dzieje się w kilku krajach Europy i świata.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

popieram, film o życiu,dawno tak dobrego filmu nie oglądałam; u każdego z nas w pewnym momencie zycia pojawia sie rozwidlenie drog, szansa na zmiane - czy to wykorzystamy? czy chcemy zmieniac nasze dotychczasowe zycie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

360.Połączeni.

Film dobrze się ogląda.Pokazuje on kilka historyjek damsko-męskich z przesłaniem: a ty widzu wnioski z tych opowieści wyciągnij sobie sam. Polecam.

bez rewelacji

przydługi, nudnawy, temat oklepany, muzyka fajna-ot co!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I koło zamyka się...

Film ten pokazuje, jak mogą splatać się ludzkie losy w odległych od siebie zakątkach świata, jak pokomplikowane bywają relacje międzyludzkie i że nic nie jest tylko czarne albo białe... Nie jest on jakoś szczególnie odkrywczy, jednak ogląda się go całkiem przyjemnie. Zdecydowanym atutem jest tu muzyka, rewelacyjna !!! Dodam jeszcze, że "360" kojarzy mi się swym "klimatem" z takimi produkcjami, jak "Amores perros", "Babel", "Granice miłości". Jak dla mnie, te trzy ostatnie są jednak filmami z wyższej półki...

Inne tematy z forum

Pomoc domowa (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pomoc domowa . Przeczytaj o filmie.

Noc w ZOO (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Noc w ZOO . Przeczytaj o filmie.

Rodzina do wynajęcia (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rodzina do wynajęcia . Przeczytaj o filmie.