5-ta rocznica;)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
cześć babeczki;)
w piątek będzie 5-ta rocznica naszego"spotykania się ze sobą'.Czy macie jakieś fajne pomysły odnośnie prezentu lub niespodzianki?-najlepiej nie za drogiej bo wesele i tak nas zrujnuje w sierpniu;)
moje wszystkie pomysły się już wyczerpały a wena twórcza zrobiła sobie urlop;)
z góry dziękuję!!!!!!!!!!!
buziaki:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 5-ta rocznica;)

wiesz mmeg tak sobie myślę ze nie długo powstania nowa rocznica (waszego slubu ,no za rok:)) wiec trochę tych rocznic bedzie do zapamietania ;) My oczywiscie damy radę ale czy nasi meżulkowie tez ......;)a moze przypomnij sobie wasze pierwsze spotkania, może jakies miejsce w którym się poznaliście , albo czeste miejsce waszych randek....no mówiłas że oboje mieszkacie z rodzicami wiec kolacja romantycżna odpada .....no nie wiem ....jeszcze pomyśle;)

hejka mmegi :) co do prezentów, to ja robię takie niewypały, że aż umówiliśmy sie z moim ukochanym, że bedziemy wspólnie kupować sobie prezenty - takie już upatrzone :) może więc warto nastawić uszu i posłuchać swojego mężczyzny, może powie co by chciał :)... a jak nie, to kup kocyk - będzie na letnie i wiosenne pikniki.... ;)

no,nic mądrego nie napisałam... buźka

dzięki dziewczyny kochane jesteście:)
będę kombinować...buziaki;)

kup kocyk :) i wywieź narzeczonego za miasto na mały pikniczek :)

i jaki ti pikniczek i majówka jak tu zapowiadaja oziębienie i nawet opady śniegu???;)
ale ten pomysł z wyjazdem za miasto jest dobry;)
dziękóweczka raz jeszcze;)

megi, trochę inwencji :) spadnie śnieg??? to zlepicie bałwana :) a ja tam nie wierzę w żadne ochłodzenie i tyle, zobaczysz!!!!!

znaczy musi być ciepło, bo ja mam suknie, która odsłania ramiona i nie mam zamiaru nic zakładać!!!

ej no dziewczyny nie żartujecie sobie z tym sniegiem, bo ja 1 maja mam ślub i nie chcialabym zamarznać ;((
ja liczę na slonko ;)))

Nacheba ja ślubuję 6 dni po Tobie i też mam nadzieję, że będzie cieplutko :) mam gołe ramionka i nie po to je tak ładnie opalałm, żeby teraz chować pod jakieś bolerka ;)

no właśnie, ja też mam odkryte, opalone ramiona i obiecałam sobie, że nawet jak będzie padał śnieg to nie założe bolerka, bo to tylko popsuje efekt ;)) no ale wolałabym, żeby świeciło słonko ;))

ja też :) ale pocieszam się, że wszystkie znajome mówią, że w dniu ślubu jest tak gorąco, że nawet zimna nie czuć :) a bolerko, szal i inne paskudztwa (z całym szacuniem dla miłośników narzutek) tylko zasłonią moją piękną sukienusię :)

Ja mam taki nietypowy pomysł. Jeśli Twój ukochany lubi majsterkować to kup mu jakiś dobry śrubokret. I mówie całkiem serio. Mojego przyszłego męża z okazji (co prawda) urodzin obadrowała, dobrym śrubokrętem, szpadlem z harowanej stali (mamy działkę i ktoś musi ją skopać) a ostatnio kupiłam mu wiertarkę udarową. I wiesz co Ci powiem, zawsze jest niebywale ucieszony z takich prezentów. Choć moje kumpele patrzą na mnie jak na jakąś dziwną. Ale te przenty mają być dla niego, nie dla mnie.

a może zamiast prezentu byłoby ciekawiej zaplanować cos razem - wyjazd na weekend za miasto - przy okazji romantyczna kolacja ze świecami i winkiem, jakis spacer, odkrywanie nowych ciekawych miejsc razem zawsze zespala Parę, poza tym dla Was idealne jeśli razem nie mieszkacie...

no ja sie zgadzam z tym, ze czesto kupujemy swoim ukochanym prezenty takie, jakie pewnie same chcialybysmy dostac typu ładny zegarek, perfumy itp. a faceci to lubia wlasnie dostawac takie rzeczy jak wiertarka, komplet srubokretów itp. wiec bym obstawala za tego typu prezentem,
albo poprostu zapros go na spacer i kup kartke, w ktorej napiszesz, ze dziekujesz mu za milosc no i za co tylko jeszcze chcesz, ja wlasnie jestem w trakcie wpisywania takiej kartki slubno-urodzinowej ;) Tomus ma urodzinki w dniu naszego slubu ;D

uuuu... jak fajnie :) my mamy ślub 7 maja, ja mam urodziny 7 czerwca, a Tomek 7 lipca :)
A jeśli chodzi o praktyczne prezenty, to na ostatnia gwiazdę Mikołaj przyniósł mojemu narzeczonemu statyw do aparatu :) dawno nie widziałam, żeby tak się cieszył :)

no to faktycznie macie fajne daty ;)) ja mam Warbuziaku urodzinki 3 czerwca, jakby co ;))