REWELACJA! ! ! ! ! ! ! ! (1) Zdałam za pierwszym razem.... Uważam to za nie mały sukces, a wszystko... L.M rewelacja!!!!!!!!!! (1) najlepszy w trojmiescie!!! nic dodac nic ujac!! kadra najlepsza na swiecie:D m "ABC" - GORĄCO POLECAM, ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM !!! (1) Do niedawna ja i żona byliśmy niezmotoryzowani czyli zależni od innych.... Dawid
Drive like a Devi feel like a God (1) Swietne przygotowanie merytoryczne i praktyczne, wyrozumiali i cierpliwi... Marcin Gorące pozdrowienia dla całej Ekipy ABC (1) Podobno Prawo Jazdy zmienia życie, ja już mam okazje się o tym przekonać... Ania M. Zdałam za pierwszym razem. (1) Najlepsza szkoła. Zdałam za pierwszym razem. Dziękuję za bardzo dobre... Sabina WIELKIE DZIĘKI! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) Z D A Ł E M! ! ! ! ! ! ! A swój sukces zawdzięczam Ośrodkowi Szkolenia... Paweł M Z PODZIĘKOWANIAMI DLA MIŁOŚCIWIE INSTRUUJĄCEGO ;-D (1) Za dużo zalet, by wymieniać; powiem tylko GORĄCO POLECAM!!! Wielkie... Kara Szacuneczek! (1) Nie posiadam się z radości z cieplutkiego prawka w moim portfelu a to... Agnieszka MOTO - Polecam!!! (1) Zapisałem się na kurs kat. A. Grzegorz doskonale przygotował mnie do... Pawel Polecam!! (1) Zapisałem się na 5 godzinne szkolenie dodatkowe do ABC i nastepnie zdałem... Raziel ZDAŁAM !!!!! Gorąco polecam OSK ABC (1) Witam, do ABC trafiłam przez przypadek, wcześniej byłam w innym ośrodku na... Ala R. SUPER REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!!! Dzięki szkółce ABC nauczyłam sie bardzo... Monika;) POLECAM !!!! (1) Super, świetni ludzie i atmosfera. Już po egzaminie, oczywiście zdany.... dominik Skuteczni - a o to nam wszystkim chodzi... (1) Witam, dlaczego ABC ?? Pomyslmy... - mają dobrych instruktorow - porządnie... Pani Myk GORACO POLECAM (1) SUPER ATMOSFERA, FAJNY WYKŁADOWCA ORAZ INSTRUKTORZY ORAZ PRZEUROCZA I... MARTUŚ SUPER!!!!!!!!! NIGDZIE INDZIEJ SIE NIE WYBIERAJCIE!!!!!!!!! (1) Myśle ze to był najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać!!!!!!!!!!!Jestem w... MONI-Q Polecam w 100% rewelacja!! (1) Bardzo mili ludzie! bez stresowo i konkretne nauczanie!ja ZDALEM!!!!! dzieki... Bartek Rz2n najlepszy OSK !! (1) swietny instruktor, zero stresu, zero zdenerwowania, wszystko na spokojnie... Kamil Richert Anna - opinia (1) Potwierdzam, że szkoła jest godna polecenia. Pełen profesjonalizm, ludzkie... Anna