Absolutnie TAK!!!!!

Osobiscie jestem strrrrrrasznie zadawolona z obu kursow w ktorych uczestniczylam. We wrzesniu zrobilam kurs tatuazu, niesamowite podejscie Pani Alicji do kazdego kursanta indywidualnie slkonilo mnie do zrobirnia kursu kolczykowania co uczynilam dokladnie pare dni temu! No i od 1 lutego otwieram wlasne studio tattoo i piercing z wiedza ktora nabylam na kursach czuje sie pewna ze dam sobie spokojnie rade i oczywiscie polllllecam wszystkim. buziali
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Absolutnie TAK!!!!!

Witam, a gdzie bedzie to studio? bo chce sobie zrobic maly tatuaz.
Beata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Absolutnie TAK!!!!!

To aż dziwne,że polecasz-chyba dlatego,że jeśli chodzi o kształcenie się w tej branży to specjalnie nie ma wyboru(tattoo&piercing),ale myślę,że źle to wszystko wygląda,naprawdę powinno to być lepiej zorganizowane.Nie ma się czym podniecać,zwłaszcza narażaniem czyjegoś zdrowia-owszem tatuaż zawsze jest ryzykowny,ale chodzi również o to,by minimalizować ryzyko przez stosowanie się do instrukcji sanepidu-co innego gdybyś poszła do znajomej uczyć się w domowych warunkach,a co innego gdy firma reklamuje się jako dająca certyfikaty,a nie przestrzega wielu przepisów dotyczących higieny.Tak nie powinno być i jest mi przykro,że niektórzy nie zwracają na to uwagi czy maszyna była wysterylizowana czy też nie!w tym przypadku nie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0