Paulina B. - ocena (1) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kancelaria Adwokacka Piotra Barteckiego to absolutny wzór... Paulina B. Kacper - ocena (1) Krótko, zwięźle i rzeczowo, tak można by w skrócie opisać współpracę z... Kacper Adam K. - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm i skuteczność. Nie znam w... Adam K.
dorota - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Prowadział moje dwie sprawy i obydwie wygrane. Polecam. dorota Usatysfakcjonowana - opinia (2) Miałam bardzo krótki termin na wybranie odpowiedniego mecenasa. Na szczęście... Usatysfakcjonowana Maciej L - opinia (1) Jeśli uważacie, że wasza sprawa jest niemożliwa do wygrania i chcielibyście... Maciej L Marlena - opinia (1) Pan mecenas jest naprawdę godny polecenia, przygotowany do każdej rozprawy,... Marlena Zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam Mecenasa Piotra Barteckiego. Jest solidny i skuteczny.... Magdalena bardzo polecam (1) bardzo polecam. W porównaniu do poprzednika niebo, a ziemia Dagmara Puc Zdecydowanie polecam (2) Profesjonalne podejście do każdego klienta. Wielkie dzięki za pomoc i obsługę. Piotr Polecam (2) Dziś jestem wygrana pewniejsza bogatsza o doświadczenia dzięki PPiotrowi... Anita Polecam (1) Pan mecenas Piotr Bartecki jest bardzi zangażowany w swoją pracę , wysłucha ,... Iga Skuteczny adwokat Piotr Bartecki godny polecenia. (3) Witam, mogę osobiście polecić działania profesjonalne danego adwokata.Można... Ireneusz Nie ma lepszego!!! (1) CO tu chwalić:) Najlepiej sprawdzić osobiście. Miałam do czynienia z wieloma... Monika Polecam adw. Piotra Barteckiego (1) z czystym sumieniem polecam mec. Barteckiego Karolina polecam! (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Polecam usługi Pana Piotra Barteckiego... Magda Gorąco polecam! Bardzo profesjonalne podejście do klienta! (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Mecenasem Barteckim. Jest w pełni... Marek Mecenas godny polecenia! Sumienny i uczciwy. (1) Mecenas Piotr Bartecki bardzo sumiennie podszedł do powierzonej mu sprawy.... Andrzej Polecenie (1) Jeżeli zastanawiasz się nad wyborem adwokata z czystym sercem polecam usługi... A. Pruszak Wygrana sprawa! (1) Wygrałem sprawę przed sądem apelacyjnym. Nie ocenioną zasługą jest praca... Mateusz