Aneta - ocena

Moje doświadczenie z firmą 3 City Estate było jednym z najgorszych w moim życiu. Od samego początku napotkałem problemy brak profesjonalizmu w obsłudze klienta oraz niewłaściwe podejście pracowników. Wiele razy musiałem samodzielnie przypominać o postępach w budowie, a odpowiedzi na moje pytania były nie tylko spóźnione, ale często również niepełne lub mylące. Co gorsza, jakość wykonania prac była daleka od oczekiwań. Zauważyłem liczne błędy budowlane, które wpływały na bezpieczeństwo i komfort użytkowania domu. Pracownicy wydawali się nieprzygotowani i niekompetentni, co tylko pogłębiało moje frustracje. Czułem, że nie mogę zaufać ich umiejętnościom ani zaangażowaniu.
Dodatkowo, atmosfera w firmie wydawała się być toksyczna, co przekładało się na brak motywacji pracowników do wykonywania swoich obowiązków w należyty sposób. Podsumowując, 3 City Estate to firma, której zdecydowanie należy unikać. Zdecydowanie odradzam każdemu, kto planuje budowę domu lepiej poszukać rzetelnych i profesjonalnych wykonawców gdzie indziej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią, choć z przykrością czytamy, że współpraca z naszą firmą nie spełniła Państwa oczekiwań. Każdy sygnał od Klientów traktujemy niezwykle poważnie, ponieważ zależy nam na jak najwyższym standardzie obsługi oraz jakości realizowanych prac.
Przykro nam, że spotkały Panią opisane trudności - zarówno w zakresie komunikacji, jak i realizacji inwestycji. Tego rodzaju sytuacje nie powinny mieć miejsca i będziemy szczegółowo analizować zgłoszone uwagi, aby wyciągnąć wnioski i wprowadzić niezbędne poprawki w naszej pracy.
Chcielibyśmy lepiej zrozumieć wszystkie przedstawione kwestie i znaleźć możliwe rozwiązanie. Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem biuro@3cityestate.com, abyśmy mogli indywidualnie odnieść się do sprawy i zaproponować dalsze kroki.
Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za szczere uwagi traktujemy je jako impuls do poprawy jakości naszych usług.

Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią, choć z przykrością czytamy, że współpraca z naszą firmą nie spełniła Państwa oczekiwań. Każdy sygnał od Klientów traktujemy niezwykle poważnie, ponieważ zależy nam na jak najwyższym standardzie obsługi oraz jakości realizowanych prac.
Przykro nam, że spotkały Panią opisane trudności - zarówno w zakresie komunikacji, jak i realizacji inwestycji. Tego rodzaju sytuacje nie powinny mieć miejsca i będziemy szczegółowo analizować zgłoszone uwagi, aby wyciągnąć wnioski i wprowadzić niezbędne poprawki w naszej pracy.
Chcielibyśmy lepiej zrozumieć wszystkie przedstawione kwestie i znaleźć możliwe rozwiązanie. Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem biuro@3cityestate.com, abyśmy mogli indywidualnie odnieść się do sprawy i zaproponować dalsze kroki.
Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za szczere uwagi traktujemy je jako impuls do poprawy jakości naszych usług.

Inne tematy z forum

Łukasz - ocena (3 odpowiedzi)

Szanowne 3cityEstate, od kilku miesięcy (zgłoszenie z 6-go lutego 2024) próbuję wraz z sąsiadem z...

curly5 - ocena (3 odpowiedzi)

Ostrzegam wszystkich potencjalnych nabywców przed tym deweloperem!!! Terminowość żadna. Deweloper...

Mariusz Stoltmann - ocena (3 odpowiedzi)

Jako partner biznesowy polecam współpracę z 3City Estate. Doceniam otwartość i szybkość...